Bilgisayar "otomatik onarıma hazırlanıyor" ekranında kaldı

halisioi

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı dün açar açmaz bu çıktı bekledim belki bir güncellemedir diye ancak gitmedi. Aynı zamanda BIOS'a girip çıktıktan sonra tekrar otomatik BIOS'a giriyor yani ana ekrana ulaşamıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
İlgilenenlere şimdiden teşekkürler ve şunu belirteyim bilgisayarlardan çok anlamıyorum.

Dosya Ekleri

• 20230918_163723.jpg
    20230918_163723.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Sürekli bu şekilde kalıyorsa Windows veya disk hasar almış olabilir. Elinizde kurulum USB'si varsa bununla başlatıp onarmayı deneyin. Olmazsa format atmayı deneyin. Yine de olmazsa diskte sıkıntı gözüküyor.

Sürekli bu şekilde kalıyorsa Windows veya disk hasar almış olabilir. Elinizde kurulum USB'si varsa bununla başlatıp onarmayı deneyin. Olmazsa format atmayı deneyin. Yine de olmazsa diskte sıkıntı gözüküyor.

Hocam kurulum USB'si derken, nasıl yapacağım ilgili bir video var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberde mevcut. İlk olarak format yerine onarmayı deneyin. Olmazsa format atmayı deneyin.

Rehberde mevcut. İlk olarak format yerine onarmayı deneyin. Olmazsa format atmayı deneyin.

İlginiz için teşekkürler hocam.

Hocam format attım Windows 11 yükledim ancak bilgisayar aşırı aşırı yavaş ve Windows başlat kısmına tıklayınca bir şey olmuyor ve şunu belirteyim daha alalı 2 ay bile olmadı =(
Sizce ne yapmam gerekir eğer çözüm bulamazsam garantiye yollayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskte de sıkıntı olmuş olabilir. Garantiye gönderebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı