Eymen.sarall
Hectopat
Başlıkta da gordugunuz gibi oyundayken bir anda goruntu gidiyor kasa acik kalıyor fanlar vs hepsi acik ama goruntu gidiyor ve restart tusuna basmadan goruntu gelmiyor.
Başlıkta da gordugunuz gibi oyundayken bir anda goruntu gidiyor kasa acik kalıyor fanlar vs hepsi acik ama goruntu gidiyor ve restart tusuna basmadan goruntu.
simdi deniyorum.Oyunu steam üzerinden oynuyorsan eğer, resimde belirttiğim ayarı kapatıp dener misin ?Eki Görüntüle 2547316
kabloyuda ayni zamanda degisiyorum hemen cevap verecegim.Kasa ve monitörü bir birine bağlayan kablo hasar görmüştür. Kablo ile ilgili değilse monitörü bozmuşsundur.
Simdi deniyorum.
Kabloyuda ayni zamanda degisiyorum hemen cevap verecegim.
Simdi deniyorum.
Kabloyuda ayni zamanda degisiyorum hemen cevap verecegim.
Tamamdır. Bekliyorum.
Hocam düzeltebildiniz mi?
Düzeltmene sevindim. Yararım dokunduysa ne mutlu. İyi oyunlar dilerimHocam suanlik bir problem gozukmuyor ve oncekinden daha saglikli calisiyor PC hepinize desteginiz icin teşekkür ederim sorun buyuk ihtimalle HDMI kablosundaydi kablolari yeni duzenledikten sonra olustu sorun ve fazlasiyla buktugum icin oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.