Bilgisayar oyun sonrası açılmadı

• Konuyu başlatan Coeus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.468

Coeus

Decapat
Makaleler
1
Merhabalar, bir tanıdığımın yanındayım şu an en son beraber oyun oynadıktan sonra açınca PC mavi ekran verdi. Tekrar acmayi denedik ve yuklenme ekranında donmalar yaşandı. Şu an PC'yi açamıyoruz. Bunlardan önce başlatma kısmında disc repair yaptı. Ne önerirsiniz?
Ek olarakta bunu atayım.

Dosya Ekleri

• IMG-20201015-WA0006.jpg
    IMG-20201015-WA0006.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 93
Sistem geri yükleme yapmanız için otomatik onarım ekranının gelmesi lazım ve onarmada başarısız olması lazım. Sistemi onaramadığı ile ilgili ekranda gelişmiş seçeneklere girmeniz lazım. Gerisini hatırlamıyorum seçeneklerin sistem geri yüklemesi orada olmalıdır kurcalarsınız.

Son düzenleme:
Sistem geri yükleme yapmanız için otomatik onarım ekranının gelmesi lazım ve onarmada başarısız olması lazım. Sistemi onaramadığı ile ilgili ekranda gelişmiş seçeneklere girmeniz lazım. Gerisini hatırlamıyorum seçeneklerin sistem geri yüklemesi oarada olmalıdır kurcalarsınız.

Bu mavi ekran her seferinde çıksa dediğini yapacağım ama yok.

.
Hangi ekranda kalıyor peki? Yüklenme ekranında mı? Yükleme ekranında iken 3 kere fişten çekiniz. Eğer otomatik onarma hazırlanıyor ekranı çıkmazsa yapabileceğiniz bir şey yok başka.
Windows 10da sürekli gördüğüm bu mavi ekran illetini bilgisayar mağazasında da görmüştüm. Sanırım windowsun sonraki sürümü gelene kadar idare edeceğiz.

3 defa ardarda kapatıp açtığımda herhangi bir değişiklik olmuyor. Mavi ekran gelmiyor. Fakat siyah ekranda kalıyor. Mouse aktif, herhangi bir işlem yapılamıyor.

Cift hesap değil. Bir tanıdık denilen kişiyim ben :)

Ekrandaki yazılardan 2. Seçenek olan sistem geri yüklemeyi seçtım. Fakat işlemi yapamadan tekrar bir mavi ekran hatası aldım.

Son düzenleme:
Maalesef. Artık her zaman siyah ekran çıkıyor. Sanırım son çare format. Windows 10 öncesinde böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. En son yeni bir harddisk ekledim.
Ve eski harddiskimin kartının pinleri bozuk olduğu için yeni kart alıp harddiski hayata döndürmeye çalışmıştım. Sanırım o harddisk sorun yapıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı