Bilgisayar oyundayken kapanıyor

jeann1

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Rx460
İşlemci
Fx6300
Merhaba. MTA oynarken bilgisayarım elektrikler gitmiş gibi kapandı tekrar açtım ama oyuna girmedim tekrar kapattım bu sefer ekrana görüntü gelmiyordu. RAM'leri temizleyip tekrar açtım görüntü geldi ama tekrar oyuna girdiğimde tekrar aynılarını yaşadım hangi parçadan dolayı bu hatayı alıyorum.

Merhaba, eletriğin gidip gelmesinden dolayı kasa da elektrik yükselmesi olabiliyor. MTA oynarken bende de öyle olmuştu. Bilgisayarı arkasındakı tuştan komple kapattım. Yani elektriği kapattım. Bİraz bekledim daha sonra çalıştı. Monitor kablosunu da çıkarıp 10 dakika beklettikten sonra bilgisayara elektriği ver ve kabloyu tak. Tekrar dener misin?

Merhaba, eletriğin gidip gelmesinden dolayı kasa da elektrik yükselmesi olabiliyor. MTA oynarken bende de öyle olmuştu. Bilgisayarı arkasındakı tuştan komple kapattım. Yani elektriği kapattım. Biraz bekledim daha sonra çalıştı. Monitor kablosunu da çıkarıp 10 dakika beklettikten sonra bilgisayara elektriği ver ve kabloyu tak. Tekrar dener misin?

Kanka konuyla acayip uzak 2 tane PC var evde diğerinde sıfır sıkıntı bu hafta problem çıkardı Windows'tan dolayı mıdır acaba yoksa RAM de m i sorun.

Kanka konuyla acayip uzak 2 tane PC var evde diğerinde sıfır sıkıntı bu hafta problem çıkardı Windows'tan dolayı mıdır acaba yoksa RAM de m i sorun.
Vallahi kanki 1 ay önce bende MTA Roleplay oynarken gitti elektrikler. PC'nin elektriki'ni kapattım 10 dakika sonra sorun kalmadı. Dene sen kankim. Bilgisayar açıkken böyle sıkıntılar olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı