Bilgisayar parçaları almak için site önerisi

halilhan

Megapat
Daha fazla  
Parçaları tek tek almaya başladım fakat asla ama asla Vatan'a ve Media Markt'a bulaşmak istemiyorum. Ankarada yaşıyorum. Buralar dışında önerebileceğiniz internet sitesi olur, elden gidip alabileceğim bir yer olur, öneriniz varsa söyler misiniz?

Hepsiburada, Amazon Türkiye, Sinerji, İnventus, Webdenal, Yukko, Adeks Store, QP Bilişim aklıma gelenler. Buralardan alışveriş yapabilirsiniz.

İtopya ile satış sonrası hizmet konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan bir arkadaşım oldu, o yüzden önermedim ancak ona da bakabilirsiniz tabii.

Ekran kartı kesinlikle "Vatan"dan alınmalı.

Sıfır diye aldığım ekran kartı sorunlu ve kullanılmış çıkmıştı. Sorunu bulana kadar yapmadığım masraf, harcamadığım zaman, yaşamadığım stres kalmamıştı. Ciddi tavsiyemdir. Benimle aynı sorunları yaşan bir çok kişi olmuştu.

İncehesap güven veren bir yer. Aldığım ürünlerin hepsi kapalı kutu ve açılmamış hissi var. Yani ürünleri açma şansları yok, açınca anlaşılacak şekilde paketlenen ürünler geliyor. Çok memnun kaldığım online alış veriş sitesi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı