Bilgisayar parçaları nereden alınmalı?

Serkan1907

Yoctopat
2 tane bilgisayar parçası almak istiyorum. Normalde Vatan'dan alacaktım çünkü belki Online yerler 2. el iade edilmiş ürün gönderirler diye. Sonra forumda bir konu gördüm ve canım sıkıldı. Konunun linkini vereceğim.

2. el iade edilmiş ürün istemiyorum. Ne yapmalıyım bu durumda? Aşağıdaki konu nasıl olabilir onu da anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon.tr satıcısından alırsanız koşulsuz iade edebiliyorsunuz. Ayrıca bugüne kadar Amazondan 100'ün üzerinde bilgisayar bileşeni satın aldım. 1 kez bile kullanılmış/iade ürün gelmedi.

2 tane bilgisayar parçası almak istiyorum. Normalde Vatan'dan alacaktım çünkü belki Online yerler 2. el iade edilmiş ürün gönderirler diye. Sonra forumda bir konu gördüm ve canım sıkıldı. Konunun linkini vereceğim.

2. el iade edilmiş ürün istemiyorum. Ne yapmalıyım bu durumda? Aşağıdaki konu nasıl olabilir onu da anlamadım.

İncehesap tarzı sitelere bakabilirsin.

Bence hepsini tek bi yerden alma farklı yerlerden en ucuz fiyat hangisindeyse onu al benim tavsiyem bu

İnventus - Hızlı kargo - güvenilir - Güzel paketleme - hızlı müşteri hizmetlerine bağlanma
Sinerji - hızlı kargo - güvenilir - kötü paketleme - kargo ücreti var - Çok yavaş müşteri hizmetleri hizmetlerine bağlanma
İtopya - yavaş kargo - güvenilir - çok iyi paketleme - kargo ücreti var - yavaş müşteri hizmetlerine bağlanma
ince hesap - yavaş kargo - güvenilir - iyi-orta paketleme - hızlı müşteri hizmetleri
Amazon - N11 - Hepsiburada gibi siteler zaten tartışılmaz çok iyiler kendi mağazalarından veya Prime ile aldığın sürece.
Vatan - hızlı kargo - güvenilir - orta paketleme - hızlı müşteri hizmetleri - 2.el gönderme riski var yaşadığım bir durum.
Aklıma gelenleri yazdım.

Hepsiburada'dan da alabilirsin bu arada. Önerilen birçok siteden sürekli fiyat takibi yaptım alacağım ürünü en ucuz satıcısı da Hepsiburada olmak üzere Hepsiburada'da buldum anında aldım sıfır ürün gönderdiler. Başka siteler de atıyorum 1000₺ ise ben 800₺'ye aldım. Bu şekilde araştırma yapabilirsin. Vatan Bilgisayar da güvenilir bu arada. Ben hiç Online almadım oradan genelde yakın olduğu için şubeden gidip aldım ne alırsam. Hiç sorun yaşamadım. Bir de İncehesap var orası da güzel. 2-3 ürün aldım 1 günde elime ulaştı. Teknobiyotik'ten uzak dur bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı