wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 17 Haziran 2022 #1 İşlemci, M.2 SSD, HDD ve Xbox 360 gamepad olacak. Bunları el bagajıyla götürsem bir sıkıntı çıkar mı? Sonuçta işlemci ve M.2 SSD pahalı parçalar. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2022
İşlemci, M.2 SSD, HDD ve Xbox 360 gamepad olacak. Bunları el bagajıyla götürsem bir sıkıntı çıkar mı? Sonuçta işlemci ve M.2 SSD pahalı parçalar.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 17 Haziran 2022 #2 HDD'yi çantan da güzelce taşıman gerek. Darbelerde hasar görebilirler. Onun dışında diğerlerini güzel sararsan ve sabitlersen sorun çıkmaz.
HDD'yi çantan da güzelce taşıman gerek. Darbelerde hasar görebilirler. Onun dışında diğerlerini güzel sararsan ve sabitlersen sorun çıkmaz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.231 Makaleler 3 Çözümler 195 17 Haziran 2022 #3 Düzgün paketlenirse sorun olmaz. Hepsi küçük ürünler.
wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 17 Haziran 2022 #4 356463 dedi: HDD'yi çantan da güzelce taşıman gerek. Darbelerde hasar görebilirler. Onun dışında diğerlerini güzel sararsan ve sabitlersen sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi kutusuz alacağım için onu nasıl paketliycem hiçbir fikrim yok
356463 dedi: HDD'yi çantan da güzelce taşıman gerek. Darbelerde hasar görebilirler. Onun dışında diğerlerini güzel sararsan ve sabitlersen sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi kutusuz alacağım için onu nasıl paketliycem hiçbir fikrim yok
flayzeraynx Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 663 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek UI/UX Architect 17 Haziran 2022 #5 Ezilmeyecek sekilde bir tshirt'un icine koyp getirebilirsiniz, sorun olmaz. Ben full set cihaz getirmistim o sekilde.
Ezilmeyecek sekilde bir tshirt'un icine koyp getirebilirsiniz, sorun olmaz. Ben full set cihaz getirmistim o sekilde.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 17 Haziran 2022 #6 wrâithx dedi: İşlemciyi kutusuz alacağım için onu nasıl paketliycem hiçbir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Varsa mücevher kutusuna koyabilirsiniz veya balonlu naylon ile sarmak da iş görür.
wrâithx dedi: İşlemciyi kutusuz alacağım için onu nasıl paketliycem hiçbir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Varsa mücevher kutusuna koyabilirsiniz veya balonlu naylon ile sarmak da iş görür.
wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 17 Haziran 2022 #7 B 52 Stratofortress dedi: Varsa mücevher kutusuna koyabilirsiniz veya balonlu naylon ile sarmak da iş görür. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi tişört veya bir kiyafete sarıp getirsem olur mu zaten çantada duracağı için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum B 52 Stratofortress dedi: Varsa mücevher kutusuna koyabilirsiniz veya balonlu naylon ile sarmak da iş görür. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş demişti uçakların elektrik emdiğini bilgisayar parçasına zarar verebileceğini dair şeyler söyledi ama arkadaş bagaj da getirmişti el bagajında değil
B 52 Stratofortress dedi: Varsa mücevher kutusuna koyabilirsiniz veya balonlu naylon ile sarmak da iş görür. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi tişört veya bir kiyafete sarıp getirsem olur mu zaten çantada duracağı için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum B 52 Stratofortress dedi: Varsa mücevher kutusuna koyabilirsiniz veya balonlu naylon ile sarmak da iş görür. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş demişti uçakların elektrik emdiğini bilgisayar parçasına zarar verebileceğini dair şeyler söyledi ama arkadaş bagaj da getirmişti el bagajında değil
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 17 Haziran 2022 #8 wrâithx dedi: Arkadaşın dediği gibi tişört veya bir kiyafete sarıp getirsem olur mu zaten çantada duracağı için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Tabii, olabilir ancak özellikle AMD (işlemci pinleri işlemcinin üzerinde olduğundan) bir işlemciyse işlemci üzerine baskı uygulanmadığından emin olun.
wrâithx dedi: Arkadaşın dediği gibi tişört veya bir kiyafete sarıp getirsem olur mu zaten çantada duracağı için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Tabii, olabilir ancak özellikle AMD (işlemci pinleri işlemcinin üzerinde olduğundan) bir işlemciyse işlemci üzerine baskı uygulanmadığından emin olun.
wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 17 Haziran 2022 #9 B 52 Stratofortress dedi: Tabii, olabilir ancak özellikle AMD (işlemci pinleri işlemcinin üzerinde olduğundan) bir işlemciyse işlemci üzerine baskı uygulanmadığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Yani kutusuz işlemci olduğundan üstüne bir baskı yapılmaması gerekiyor değil mi? Ryzen 5 5600X OEM alacağım
B 52 Stratofortress dedi: Tabii, olabilir ancak özellikle AMD (işlemci pinleri işlemcinin üzerinde olduğundan) bir işlemciyse işlemci üzerine baskı uygulanmadığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Yani kutusuz işlemci olduğundan üstüne bir baskı yapılmaması gerekiyor değil mi? Ryzen 5 5600X OEM alacağım
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 17 Haziran 2022 #10 wrâithx dedi: Yani kutusuz işlemci olduğundan üstüne bir baskı yapılmaması gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle, ki işlemci pinleri işlemcinin üzerinde değilse bunun çok bir önemi yok.
wrâithx dedi: Yani kutusuz işlemci olduğundan üstüne bir baskı yapılmaması gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle, ki işlemci pinleri işlemcinin üzerinde değilse bunun çok bir önemi yok.