Satılık Bilgisayar parçaları

Kulaklık satıldı mi?
Satılmadı ama resimdeki çatlaklar var. Başka bir sorunu yok
Satıp satmamak konusunda da emin olamadım, o yüzden ilandan kaldırdım. Şimdi satarsam daha sonra bu seviyede bir şey almak istersem 2-3 bin lirayı gözden çıkarmam gerekecek, ondan.
Satarsam 1000 liraya satmayı düşünüyorum. KFG tam, sene başında alındı. Deri padler hiç kullanılmadı.
IMG_20220806_124053.jpg
IMG_20220806_111414.jpg

Satılmadı ama resimdeki çatlaklar var. Başka bir sorunu yok
Satıp satmamak konusunda da emin olamadım, o yüzden ilandan kaldırdım. Şimdi satarsam daha sonra bu seviyede bir şey almak istersem 2-3 bin lirayı gözden çıkarmam gerekecek, ondan.
Satarsam 1000 liraya satmayı düşünüyorum. KFG tam, sene başında alındı. Deri padler hiç kullanılmadı.
Eki Görüntüle 1481567Eki Görüntüle 1481568
Kritik yer, bence elektrik bandı ile güvene alman iyi olabilir.

Fiyatlar genel olarak oldukça ucuz. Daha ucuzunu isteyen gitsin mahalle bilgisayarcısından parça satın alsın. Kendisinden daha önce anakart satın almıştım. Güvenilir birisi. Kasa küçültmeye gitmesem CA200M'yi kesin alırdım.

Hayırlı satışlar.

@Paytak Penguen Ölü veya diri, size bir teklifte bulunacağımı nereden çıkar dınız? İlana yazmışsınız kaça vereceğinizi. Ben teslimat için ayrıntıları görüşmek istemiştim :(
Görüşmek istiyorum diyince fiyat hakkında anladım.
Genelde böyle oluyor, 500'e alabilirim falan diyorlar. İkimiz için de vakit kaybı olmasın diye yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı