Bilgisayar Parçalarını Farklı Sitelerden Almak

SinanPalan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar toplamak istiyordum ama bir türlü kendime alışveriş yapacağım site bulamadım. Çünkü birinde ekran kartı pahalı, işlemci ucuzken bir diğerinde tam tersi.Ben de en ucuza bulduğum parçaları farklı farklı sitelerden almalıyım diye düşündüm. Eğer böyle alırsam daha mı karlı olur yoksa kargo ücretiyle beraber dahamı pahalıya gelir ?

Kargo ucreti siteden siteye degisebilir. Ben parcalarin bi kismini vatan bilgisayardan indirime girdikce aldim. Montajini yaptirabilecegin bi yer varsa guvendigin sitelerden uygun parcalari alabilirsin sikinti olmaz. Kargoyuda hesaba katarak fiyat degerlendirmesi yapmayi unutma.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar toplamak istiyordum ama bir türlü kendime alışveriş yapacağım site bulamadım. Çünkü birinde ekran kartı pahalı, işlemci ucuzken bir diğerinde tam tersi.Ben de en ucuza bulduğum parçaları farklı farklı sitelerden almalıyım diye düşündüm. Eğer böyle alırsam daha mı karlı olur yoksa kargo ücretiyle beraber dahamı pahalıya gelir ?

Topladığım sistemde işlemci, anakart, ekran kartı, sabit disk gibi kemik parçaları sinerji.gen.tr'den diğer parçaları ise Eksen Bilgisayar ve Vatan'dan topladım. Bir sorun çıkmaz. kargo parası olsa olsa en fazla 15 TL olacak. 2000-3000 verdiyseniz 15 TL'ye bir şey dememeniz lazım.

Fazla dağılma, mesela genel hatlarıyla Sinerji ucuz olduğu için ordan çoğunluğu sipariş verirsin. Böylece kargo fazla sıkıntı olmaz. Orada uygun yada stokta bulamadığın ürünleride Vatan veya hepsiburada.com'dan almanı tavsiye ederim. Vatan'da fazla kargo masrafı tutmaz 2 ayrı yer olursa, zaten hepsiburada.com kargo bedava. Her parçayı bir siteden alırsan, kargo masrafın 100-200 lirayı bulur :D .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı