Bilgisayar parçalarının sağlamlığı nasıl kontrol edilir?

KaptanCuhara

Hectopat
Arkadaşlar işlemci fanından memnun değilim. Ciddi droplar yememe sebep oluyor. Bunların düzgün çalışmadığını kontrol eden bir uygulama var mıdır?

Öyle bir durum söz konusu bile değil. Kaç yıldır İntel kullanırım ve işlemcimin 68 dereceyi geçtiğini görmedim.
Yük altında hiç mi geçmedi ? Çoğu kişi intel işlemci alıp soğutucu takviyesi yapar. Stok cidden berbat.
images (6).jpeg

Yük altında hiç mi geçmedi ? Çoğu kişi intel işlemci alıp soğutucu takviyesi yapar. Stok cidden berbat.
Eki Görüntüle 609601
Yük altında genelde 68 derece olur. 72’yi görmüş müdür bilmiyorum. Sıcaklık değerine çok bakmadığım için bilemem ama sanki 72 görmüştüm, üstünü de görmedim. Bu değerler yazın böyle, kışın yükte 64 bile zor.

Eki Görüntüle 609601
Benimde aynı şekil yükte sadece egzoz fanı olan bir kasada 63-65 arası seyreder yükte hiç geçtiğini görmedim. Tabii i3 6100 yüksek TDP değerine sahip bir işlemci değil onunda etkisi var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı