KaptanCuhara
Hectopat
Arkadaşlar işlemci fanından memnun değilim. Ciddi droplar yememe sebep oluyor. Bunların düzgün çalışmadığını kontrol eden bir uygulama var mıdır?
Öyle bir durum söz konusu bile değil. Kaç yıldır İntel kullanırım ve işlemcimin 68 dereceyi geçtiğini görmedim.İntel'se stok zaten yetersiz kalıyor.
Yük altında hiç mi geçmedi ? Çoğu kişi intel işlemci alıp soğutucu takviyesi yapar. Stok cidden berbat.Öyle bir durum söz konusu bile değil. Kaç yıldır İntel kullanırım ve işlemcimin 68 dereceyi geçtiğini görmedim.
Yük altında genelde 68 derece olur. 72’yi görmüş müdür bilmiyorum. Sıcaklık değerine çok bakmadığım için bilemem ama sanki 72 görmüştüm, üstünü de görmedim. Bu değerler yazın böyle, kışın yükte 64 bile zor.Yük altında hiç mi geçmedi ? Çoğu kişi intel işlemci alıp soğutucu takviyesi yapar. Stok cidden berbat.
Eki Görüntüle 609601
Benimde aynı şekil yükte sadece egzoz fanı olan bir kasada 63-65 arası seyreder yükte hiç geçtiğini görmedim. Tabii i3 6100 yüksek TDP değerine sahip bir işlemci değil onunda etkisi var.Yük altında hiç mi geçmedi ? Çoğu kişi intel işlemci alıp soğutucu takviyesi yapar. Stok cidden berbat.
Eki Görüntüle 609601
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.