Donanım sağlığı nasıl kontrol edilir?

Kuzey212

Picopat
Daha fazla  
Intel'i i5 14400F işlemcim var RTX 4070 Super DDR4 3200 MHz RAM'ım var CS2 de dusuk FPS aldıgını dusundugum ıcın donanım performansını elden gecırmek ıstıyorum ve sağlıklarını kontrol etmek ıstıyorum. Eger bır sorun olursa goturup bakım yaptırtıcam. Nasıl bakabılırım?

2dk yapsanız yeter 2 testide.
1748715684003.png

ram

1748715884359.png

PSU

hocam sonuclar bunlar

doğrumu yaptım tam emın deılım doğru yerımı cekıp attım

Hocam, PSU’nuzun 12V ve 5V hatları gayet stabil görünüyor, herhangi bir voltaj düşüşü yok. RAM’leri de test etmişsiniz ve sorun çıkmamış. Yani donanımsal olarak bir sıkıntı bulunmuyor sisteminizde. Çünkü kontrol edilebilecek her bileşene baktık. Açıkçası benim de aklıma başka bir şey gelmiyor. Kusura bakmayın, belki bu konuda daha fazla deneyimi olan bir arkadaş yardımcı olabilir.

Hocam, PSU'nuzun 12v ve 5V hatları gayet stabil görünüyor, herhangi bir voltaj düşüşü yok. RAM'leri de test etmişsiniz ve sorun çıkmamış. Yani donanımsal olarak bir sıkıntı bulunmuyor sisteminizde. Çünkü kontrol edilebilecek her bileşene baktık. Açıkçası benim de aklıma başka bir şey gelmiyor. Kusura bakmayın, belki bu konuda daha fazla deneyimi olan bir arkadaş yardımcı olabilir.

Tamamdır hocam teselkurler yıneden emegınız ıcjn bir de neden 2K mı monıtorunuz diye sordunuz?

Tamamdır hocam teselkurler yıneden emegınız ıcjn bir de neden 2K mı monıtorunuz diye sordunuz?

Testleri hangi çözünürlükte yaptığınız öğrenmek için sordum. Çünkü çözünürlüğe göre çıkan skorlar değişiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı