Donanım sağlığı nasıl kontrol edilir?

Kuzey212

Picopat
Daha fazla  
Intel'i i5 14400F işlemcim var RTX 4070 Super DDR4 3200 MHz RAM'ım var CS2 de dusuk FPS aldıgını dusundugum ıcın donanım performansını elden gecırmek ıstıyorum ve sağlıklarını kontrol etmek ıstıyorum. Eger bır sorun olursa goturup bakım yaptırtıcam. Nasıl bakabılırım?

Vallahi hocam ekran kartının performansıda normal duruyor. Tek sorun oluşturabilecek şey disk gibi duruyor ama fps i etkileyeceğini sanmıyorum. son olarak ona da bakalım oda değilse bilemiyorum. Hard Disk Sentinel indirip bakabilirsiniz ona da.
hocam benımkı ssd ama harici hardısk var

Vallahi hocam ekran kartının performansıda normal duruyor. Tek sorun oluşturabilecek şey disk gibi duruyor ama fps i etkileyeceğini sanmıyorum. son olarak ona da bakalım oda değilse bilemiyorum. Hard Disk Sentinel indirip bakabilirsiniz ona da.
dedıgınız yerden mı bakayım

Hocam benımkı SSD ama harici hard disk var.

Dedıgınız yerden mı bakayım.

Hocam ikisenede bakabiliyorsunuz Hard Disk Sentinel'den. Bir de monitörünüz 1440p mi 1080p mi?

1748714730135.png

Hocam ikisenede bakabiliyorsunuz Hard Disk Sentinel'den. Bir de monitörünüz 1440p mi 1080p mi?
sonuclar bunlar

hocam monıtyorum 1080 p fakat suan televızyondan yapyorum 280 hz dsr ile 2k yapabılıyorum suan televızyondan yaptım butun testlerı oyunlarıda

Hoam vallahi onlarda gayet sağlıklı duruyor. Yani tek sorun oluşturabilecek şey RAM gibi duruyor belki sisteme az geliyor olabilir çünkü bununla ilgili benzer bir konu açılmıştı.

Hoam vallahi onlarda gayet sağlıklı duruyor. Yani tek sorun oluşturabilecek şey RAM gibi duruyor belki sisteme az geliyor olabilir çünkü bununla ilgili benzer bir konu açılmıştı.

hocam 32 gb ram overlcok ile 3800 mhz cektım OCCT denen bısey vardı sız dedınız onun testınıde yapayımmı ve ram testı yapayımmı ?

Hocam 32 GB RAM overlcok ile 3800 MHz cektım OCCT denen bir şey vardı sız dedınız onun testınıde yapayim mi ve RAM testı yapayim mi?

Yani yapabilirsiniz OCCT'den PSU ve RAM testide yapabilirsiniz.

1748715358499.png

Power ve Memory testi yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı