Bilgisayar parçası nereden alınmalı?

Bilgisayar nereden toplanmali? (Montaj Hariç)

• Oy verenlerin toplamı
    73
Peki bu sistem nasıldır, sistemin 900p olduğu için böyle birşey yaptım, yeterli midir?

Dosya Ekleri

• dd.PNG
    dd.PNG
    22,9 KB · Görüntüleme: 171
En ucuzu sinerjidir ben ordan topladım 2 kere şimdi 15 gün içerisinde gene toplayacağım bir sıkıntı yaşamadım her hangi bir anakartım bozuk çıkmıştı bir keresinde iade ettim ertesi gün yenisini yolladılar. Siz bilirsiniz ama bence sinerji.

Güzel sistem isterseniz Aerocool GT BLACK 500w alıp ssd ekleyebilirsiniz.
O kasayı almam ve yıllardır HDD kullanıyorum bana SDD şart değil.

En ucuzu sinerjidir ben ordan topladım 2 kere şimdi 15 gün içerisinde gene toplayacağım bir sıkıntı yaşamadım her hangi bir anakartım bozuk çıkmıştı bir keresinde iade ettim ertesi gün yenisini yolladılar. Siz bilirsiniz ama bence sinerji.
Sinerji'den alan çok var ama bozuk çıktı falan diyiliyor sürekli öyle sorunlarla uğraşmak istemiyorum.

Sinerji'nin bir satış hilesi var. Reyon fiyatları kdv eklenmeden gösteriliyor. Mesela parça 500 tl ise onu sepete atınca 500+KDV oluyor. Direk siteden bakan kişiler ise çok ucuz diye geçiniyor.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S
Sinerji'nin bir satış hilesi var. Reyon fiyatları kdv eklenmeden gösteriliyor. Mesela parça 500 tl ise onu sepete atınca 500+KDV oluyor. Direk siteden bakan kişiler ise çok ucuz diye geçiniyor.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplama sihirbazından bakarsanız öyle bir şey göremezsiniz tek tek bakarsanız olabilir onu bilmiyorum.

Ben sistemimi Inventus'tan topladım. Parçalar kargoda zarar görmesin diye müthiş bir paketleme yapmışlar ve bir üründe arıza olmuştu sorunsuz değişimini yaptılar ve kargo ücretini de kendileri karşıladılar. Aynı şekilde bir arkadaşıma Teknobiyotik'ten sistem topladık onlar da paketleme konusunda aşağı yukarı aynıydı ama sorun olduğunda yaklaşımları nasıl olur bilemiyorum. O yüzden ben Inventus derim ama fiyat olarak Sinerji ve Teknobiyotik biraz daha uygun gibi.

Teknobiyotik'in paketleme sistemi çok kalitesiz bana gelen ürünler büyük bi kolinin içine atılıp yollanmış hiç düzen tertip yoktu kolide, ele alınınca şangır şangır sallanıyordu içeridekiler.

Peki bu sistem nasıldır, sistemin 900p olduğu için böyle birşey yaptım, yeterli midir?

Seçtiğin kasayı tavsiye etmem içi çok dar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı