Bilgisayar parçası takamamak

quiker1

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben donanımlardan çok iyi anlıyorum ama parça takamıyorum, sürekli başkasına ihtiyaç duyuyorum takması için. Bazen çok uygun fiyatlı bir şeyler görüyorum internette, sırf takamadığım için alamıyorum. Defalarca kez denedim beceremiyorum. İnsanlardan bir şey istemesi de çok zor siz biliyorsunuz, ne yapabilirim bu konuya? Canım çok sıkılıyor.

Aldığın zaman konu açar sorarsın, vazgeçmeye ne gerek var. Sık sık yapmadığın bir şey olduğundan çekiniyorsundur. Nasıl yapılacağını biliyorsun ama ne kadar baskı uygulamam normal onu bilmiyorsun mesela. Sonuç olarak yapamıyorsun.

Arkadaşlar merhaba. Ben donanımlardan çok iyi anlıyorum ama parça takamıyorum, sürekli başkasına ihtiyaç duyuyorum takması için. Bazen çok uygun fiyatlı bir şeyler görüyorum internette, sırf takamadığım için alamıyorum. Defalarca kez denedim beceremiyorum. İnsanlardan bir şey istemesi de çok zor siz biliyorsunuz, ne yapabilirim bu konuya? Canım çok sıkılıyor.

Sana önerim korkunu yenmek :D eski sistem donanımlarını önce bir güzel topluyorum sonra kırıyorum zorlu testlerden geçiriyorum. Ve parçalara bir şey olmuyor. (bazıları dışı) ilk olarak fan kesinlikle kırılıyor ama gerisi güce ve darbeye bağlı bende ilk zamanlar takamıyordum ama şu an bir şeyi takmak telefonu şarj etmek gibi maksimum ne olur ki? Kırılır bozulur alınmayacak veya tamir edilemeyecek şey değil bunlar.

Masaüstü zaten kolay ama laptop tarzından bahsediyorsanız donanım olarak laptop zorlayabilir.

Psikolojik olabilir bu, yani hiç bilmediğinizi düşünürseniz "çalışınca patlayacakmı" korkusu bile yaşayabilirsiniz bu korku o işi yapmanıza engel olur. çok acemiyken bu derece olmasa da korku yaşadığımı hatırlıyorum pc toplarken

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı