Bilgisayar parçası yüzünden depresyona girmek

Biz zamanında demiştik sana ticaret işine başlarken aman dikkat et diye. Çok ucuza aldıysan böyle sıkıntılar yaşaman hep olası.

Geçmiş olsun tekrardan. Bu aralar formunda değilsin gibi :) Yaz vakti güzel eğlenmiştik hepimiz konularında. Şaka maka teşekkürler tekrardan sensen.

Biz zamanında demiştik sana ticaret işine başlarken aman dikkat et diye. Çok ucuza aldıysan böyle sıkıntılar yaşaman hep olası.

Geçmiş olsun tekrardan. Bu aralar formunda değilsin gibi :) Yaz vakti güzel eğlenmiştik hepimiz konularında. Şaka maka teşekkürler tekrardan sensen.
Eski konulara bakarak ne kadar salak olduğumu görüyorum. 😀

İlki zamanında banlamışsınız diyorum.

Sorun çıkınca ben de üzülüyorum, maalesef ki çoğumuz test edecek parçalara sahip değiliz, o yüzden teşhisi zor oluyor. Eğer sen uğraşmak istemiyorsan bilgisayarcıya vs götürebilirsin.
Eğer ticaretini yapıyorsan test edecek sistemin olmalı:)
Eski hesabın varmış sanırım, nickin neydi?

Eski konulara bakarak ne kadar salak olduğumu görüyorum. 😀

İyi ki zamanında banlamışsınız diyorum.
Hatayı fark edip erken dönmek asıl erdemliktir zaten :) Bak ceza almıyorsun böyle durunca.

Bunun doğru olmadığını erken yaşta anlamış oldun banlarla. Herkesin illa hataları olmuştur internet aleminde. Bunu fark edip yanlıştan dönmek önemli.

Ticaret işine de gelince ürünü almadan önce alacağın kişiyi iyice araştır, kimmiş veya neciymiş öğren. Daha sonra sıkıntı yaşama. Canını da sıkma, her şey geçer zamanla.

Sorun çıkınca ben de üzülüyorum, maalesef ki çoğumuz test edecek parçalara sahip değiliz, o yüzden teşhisi zor oluyor. Eğer sen uğraşmak istemiyorsan bilgisayarcıya vs götürebilirsin.
Eğer ticaretini yapıyorsan test edecek sistemin olmalı:)
Eski hesabın varmış sanırım, nickin neydi?
Parça tamir görünce nedense güven vermiyor, o kadar uğraşıyorsun kart ile Furmark+Prime95 yapıyorsun sistem reset atıyor. Buna Power arızası diyemem. Ekran kartı arızası da diyemem. Sadece furmark yapıyorum görüntüde mini bozulma oluyor, bunu müşteriye satmak ahlaklı olmaz, belkide sağlamda olabilir.

İçinden çıkamıyorsun, müşteri "abi kart ne oldu?" diyor, iyi fiyata alacak ama hiç tepki veremiyorsun, sonra bir bakıyorsun RAM memory_managent vermiş, birde RAM ile uğraş. Zaten Power yok birde bununla uğraş dur.. Ticarete keşke başlamasaydım diyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı