Tamamen söylediğin çok yanlış şehir efsanesi gibi bir durum ben kullanıyorum hatta prosunu bile satın aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım.CCleaner regetide zarar veriyor diye biliyorum düzgün kullanmak lazım.
CCleaner falan indirme öncelikle bu tür işler için çok nadir çalışan işini düzgün yapan program var her zaman kullandığım ISLC programını öneririm özellikle RAM'ın 8 GB ya da daha az ise çok işe yarıyor aynı şekilde oyunlarda fazla drop giriyorsa timer resolution değişebilirsin.
Kullandığım ayarlar şu şekilde:
Eki Görüntüle 833225
Bende de var yeni hali varsa link atabilir misin?
CCleaner, regedit gibi dosyalara zarar verir. Advanced System Care de Win 10 Win 7 gibi yapar.CCleaner öneririm, Advanced System Care kullandım ama beğenmedim daha çok ağırlık yaptı sanırım şu anlık CCleaner tavsiye ederim daha hafif çalışıyor mu çalışmıyor mu anlamazsın o kadar hafif ve etkisi oluyor Pro sürümünü satın aldım gayet memnunum hiçbir program kullanma diyen arkadaşlar neye göre bunu söylüyor sistemin yükünü hafifleten ve rahatlatan uygulamalar bilgisayara ne demek zarar verir anlamış değilim.
Kesinlikle yanlış bir yorum ve şehir efsanesidir böyle olsa kimse CCleaner kullanmazdı ve şirketi kapatırlardı CCleaner prosunu kullanıyorum ve hiçbir zararını görmedim hafif arka planda çalışıyor güncelleme geldi mi haber verir yoluna bakar bilgisayarımın performansı azda olsa arttırdı.Kanka PC özelliklerini nasıl yazıyorsun imzaya
CCleaner regedit gibi dosyalara zarar verir Advanced System Card'e Win 10W'in 7 gibi yapar
Kanka PC özelliklerini nasıl yazıyorsun imzaya
Kesinlikle yanlış bir yorum ve şehir efsanesidir böyle olsa kimse CCleaner kullanmazdı ve şirketi kapatırlardı CCleaner prosunu kullanıyorum ve hiçbir zararını görmedim hafif arka planda çalışıyor güncelleme geldi mi haber verir yoluna bakar bilgisayarımın performansı azda arttırdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.