PC'yi optimize etmek için kullanılacak programlar neler?

Peki tarama yapmak vesaire en azından zararsız olur mu?
Mesela çöp dosyaları temizlemesi, kayıt girdilerini düzeltmesi, geçersiz kısayolları silmesi vesaire.
Bir de IObit uninstaller zararsız mıdır?

IObit uninstaller zararlı bence. Aynı işleri daha iyi şekilde yapan Revo Uninstaller var, onu kullanın.

Peki tarama yapmak vesaire en azından zararsız olur mu ?
Mesela çöp dosyaları temizlemesi, kayıt girdilerini düzeltmesi, geçersiz kısayolları silmesi vesaire.
Bir de IObit Uninstaller zararsız mıdır ?
Güvenli programlar seçerseniz zararsız olur. Ve hayır, IObit yazılımları hiç iyi değil.

IObit uninstaller zararlı bence. Aynı işleri daha iyi şekilde yapan Revo Uninstaller var, onu kullanın.
Güvenli programlar seçerseniz zararsız olur. Ve hayır, IObit yazılımları hiç iyi değil.
Sağ olun. Bütün IObit programlarını sileceğim.
Lakin son bir soru IObit'in video çekme ve ekran görüntüsü alma uygulamaları zararlı mıdır ?

Ben IObit bile olsa ekran görüntüsü alma programının ve video çekme programının güvenli olduğunu düşünüyorum biraz.

Lakin son bir soru IObit'in video çekme ve ekran görüntüsü alma uygulamaları zararlı mıdır?

Ben IObit bile olsa ekran görüntüsü alma programının ve video çekme programının güvenli olduğunu düşünüyorum biraz.

Program sisteme zarar vermese bile bilgilerini çalıyordur bence, IObit ne olursa olsun kötü bir firma.

Program sisteme zarar vermese bile bilgilerini çalıyordur bence, IObit ne olursa olsun kötü bir firma.

Peki, o zaman bildiğiniz iyi bir SS alma programı var mı?
Video çekme programı olarak IObit harici bir şey biliyorum ama ekran görüntüsü alma programı da lazım.
Yandex ekran görüntüsü mü dersiniz yoksa başka var mı ?

Edit : Sonradan aklıma geldi Windows'un kendi ss alma programı var.

Lakin son bir soru IObit'in video çekme ve ekran görüntüsü alma uygulamaları zararlı mıdır ?

Onun hakkında bilgim yok. Ama yine de kullanmasak daha iyi. Ekran kaydı için Xbox Game Bar ve OSB, ss almak içinse Windows + print screen tuş kombinasyonu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı