Bilgisayar performansını artırmak için önerdiğiniz programlar neler?

Msc01

Kilopat
Bilgisayar performansını arttırmak için hangi programları önerirsiniz?

Gereksiz programları kaldır, güncel sürücüleri kur.
Bilgisayarın bakımını yaparsan hızlanma vs olur. Hiçbir program FPS arttırmaz. IOBIT felan hiç bulaşma.

Tek önerdiğim GeForce Experience. Hem sürücülerinizi güncellersiniz hem de optimum ayarlarda açar oyunu.

Yukarıda herkesin yazdigi gibi GeForce Experience, bir de haftada bir CCleaner ile çer çöpü temizle yeterli.

Güncel sürücüleri kullanın. Güç seçeneklerinden Nihai Performans'a ayarlayın. Ekran kartı sağlayıcınızın denetim masasından ayarları maksimum performansa çekin. Bunların dışında soğutmanız iyiyse MSI Afterburner ile overclock yapabilirsiniz. Overclock ile bir tık da olsa performans artışı yaşarsınız.

Bende de var yeni hali varsa link atabilir misin?

CCleaner, regedit gibi dosyalara zarar verir. Advanced System Care de Win 10 Win 7 gibi yapar.

Kanka PC özelliklerini nasıl yazıyorsun imzaya

CCleaner regedit gibi dosyalara zarar verir Advanced System Card'e Win 10W'in 7 gibi yapar

Kanka PC özelliklerini nasıl yazıyorsun imzaya
Kesinlikle yanlış bir yorum ve şehir efsanesidir böyle olsa kimse CCleaner kullanmazdı ve şirketi kapatırlardı CCleaner prosunu kullanıyorum ve hiçbir zararını görmedim hafif arka planda çalışıyor güncelleme geldi mi haber verir yoluna bakar bilgisayarımın performansı azda olsa arttırdı.

Benimkinin performansa ihtiyacı yok kullanmıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…