M Mr. Heavy Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #1 Arada açmaya çalıştığımda kasadaki ışık hemen yanıp sönüyor. Bir de Power tuşuna basınca anakart yanıyor ama bilgisayarda ne görüntü var ne ses. Araştırdığım kadarıyla PSU bozuk olabilirmiş. Acaba kasadaki problem nedir?
Arada açmaya çalıştığımda kasadaki ışık hemen yanıp sönüyor. Bir de Power tuşuna basınca anakart yanıyor ama bilgisayarda ne görüntü var ne ses. Araştırdığım kadarıyla PSU bozuk olabilirmiş. Acaba kasadaki problem nedir?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 25 Haziran 2020 #2 Power Switch doğru bağlandı mı? PSU bağlantıları doğru mu? Montajda sıkıntı var mı? Artı 0 Eksi
KS KS M Mr. Heavy Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #3 UBerk dedi: Power Switch doğru bağlandı mı? PSU bağlantıları doğru mu? Montajda sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeni almadım, bir süre sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Power Switch doğru bağlandı mı? PSU bağlantıları doğru mu? Montajda sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeni almadım, bir süre sonra böyle bir sorunla karşılaştım.