Bilgisayar programcılığı öğrencisi için 13 bin TL'ye laptop önerisi

georgian

Kilopat
İyi günler, başlıkta belirttiğim üzere bilgisayar programcılığı okumaktayım. Okul amaçlı kullanacağım kendimi web/mobil programlama üzerine geliştirmek istiyorum. Oyun oynamayacağım sessiz, uzun pil ömürlü, derslerdeki uygulamalar için beni üzmeyecek bir laptop önerisine ihtiyacım var. Bütçe maksimum 12.000-13.000 ₺.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, başlıkta belirttiğim üzere bilgisayar programcılığı okumaktayım. Okul amaçlı kullanacağım kendimi web/mobil programlama üzerine geliştirmek istiyorum. Oyun oynamayacağım sessiz, uzun pil ömürlü, derslerdeki uygulamalar için beni üzmeyecek bir laptop önerisine ihtiyacım var. Bütçe maksimum 12.000-13.000 ₺.

Ekran kartı işlemci filan önemli derseniz.
Ben uzun pil ömrü sessiz olsun derseniz

Oyun oynamayacağını, sessiz fanlara sahip olması gerektiğini ve uzun bir pil ömrüne sahip olması istediğini söyleyen kişiye Gaming laptop öneren birileri var...

Bu cihazı öneririm. Çok hafif, kaliteli malzeme, uzun pil ömrü ve fiyat performansı çok iyi.

Bu bölümü ikinci üniversite olarak okuyorum vallaha bir şey bilmiyorum:D bir dersten de kaldım bilişim teknolojileri dersi 2 kez aldım 2 sinde kaldım ins geçerim bir gün.Neyse mevzuya gelelim hocam bence ekran ve işlemci sizin için önemli genelde yazılım koyu ekranda yapılıyor göz yorulmasin die siyahlar ıps ekranda tam siyah olmuyor oluyor da tam değil gibi bu fiyata oled ekranlı Asus vivobook alman iyi olur oled ekranda siyah tam siyah oluyor neyse Asus Vivobook 15 OLED K513EP-L1745W Notebook bir tık düşük olsun dersen Asus Vivobook 15 OLED M513UA-L1297 Notebook

Hepinize önerileri için teşekkür ederim.Huaweinin matebook d15 r5500u modelini almaya karar verdim.Ürün işlemci gücü,pil ömrü kısmında isteklerimi karşılayacak gibi duruyor.Ayrıca huaweinin kendi sitesinden sipariş verdiğimde laptop,freebuds kulaklık,sırt çantası,23.8 inç 75 hz monitör hepsi dahil tam istediğim rakama denk gelmeside cezbetti.

Hepinize önerileri için teşekkür ederim.Huaweinin matebook d15 r5500u modelini almaya karar verdim.Ürün işlemci gücü,pil ömrü kısmında isteklerimi karşılayacak gibi duruyor.Ayrıca huaweinin kendi sitesinden sipariş verdiğimde laptop,freebuds kulaklık,sırt çantası,23.8 inç 75 hz monitör hepsi dahil tam istediğim rakama denk gelmeside cezbetti.
İyi bir seçim yapmışsın. Benim eski laptopumdu 3500u modeliydi benim ki. Baya memnun kalırsın.

Hepinize önerileri için teşekkür ederim. Huawei'nin Matebook D15 R5500u modelini almaya karar verdim. Ürün işlemci gücü, pil ömrü kısmında isteklerimi karşılayacak gibi duruyor. Ayrıca Huawei'nin kendi sitesinden sipariş verdiğimde laptop, FreeBuds kulaklık, sırt çantası,23.8 inç 75 Hz monitör hepsi dahil tam istediğim rakama denk gelmeside cezbetti.

Bilgisayardan memnun musunuz hocam şu anda?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı