mnms
Hectopat
O konuda siz haklısınız , bide sanırım bilgilisiniz bu konuda size sorayım, benim arkadaşta mühendislik tutturamayacak gibi , bende ona yardım etmek için zaten bu dgs yi araştırıyordumda en son şu kanıya vardık , gazi üniversitesine gidip bilgisayar programcılığı yazıp dgs ile bilgisayar mühendisliğine geçmeye çalışacak sizce mantıklı mı? Zaten mezun olduğu için gene mezuna bırakırsa 2. Mezun senesi olacak ve ailesi aşırı baskıcı olduğu için yeterki kurtulayım en kötü dgs den kazanamasam bile gazi iyi bir üniversite oradan bilgisayar programcılığı bitirir üstüne kendimi geliştirip iş bularım diyordu ama siz bilgisayar programcılığında çok temel şeyler görüyorlar dedini ya , iyi üniversitelerde bile işe yaramaz mı bu bölüm?Öyle olmuyor kral o iş. Üniversiteler 1, diğer okullar 1 veya 2 kişi alıyor. Geçiş yapmak isteyen herkes de bu durumu bildiği için rekabet yüksek.
Şöyle diyim: yks ye göre üniversitede bir mühendislik kazanmak çok daha kolay DGS ile evet. Ama bilgisayar mühendisliği olsun yeter, üniversite olmasına gerek yok diyorsan yks daha kolay. Öyle diyim. Anladım demek istediğini ama doğal olarak DGS ile ilgili olmadığın için bilmiyorsun durumu.