Bilgisayar programcılığı okunur mu?

499604

Hectopat
Şu an 11.sınıfım 1.dönemin başında sayısaldan eşit ağırlığa geçtim.(sayısal'a bilgisayar mühendisliği istediğim için girmiştim.)Sadece diploma için bilgisayar programcılığı okunur mu? Gideceğim üniversite 230-280 puan arası olacak. DGS ile bilgisayar mühendisliğine geçmeyi planladığım için yüksek bir puan hedefi koymadım kendime.

Şu an 11.sınıfım 1.dönemin başında sayısaldan eşit ağırlığa geçtim.(sayısal'a bilgisayar mühendisliği istediğim için girmiştim.)Sadece diploma için bilgisayar programcılığı okunur mu? Gideceğim üniversite 230-280 puan arası olacak. DGS ile bilgisayar mühendisliğine geçmeyi planladığım için yüksek bir puan hedefi koymadım kendime.

Bende seninle aynı yolu izlemekteyim eğer programcılığı sevmezsem DGS ile geçmeyeceğim ama direkt iş hayatına atılmaya çalışacağım.

Programcılık ile hiç uğraşma direkt mühendislik için uğraşın. Programcılık mezunuyum. Web tasarımda responsive site yapmayı flexbox modeli ben kendim emek vererek öğrendim.

Zaten sadece diploma için okuyacağım. Son sene DGS'ye çalışırım yüksek ihtimalle.
Ne yazık ki şu an eşit ağırlık okuyorum ve sayısal dersleri görmüyorum. O yüzden AYT'de bir şeyler yapmam zor gibi duruyor.

İlgi alanı ve sağlık sorunum yüzüne kendimi geliştiremedim. Yoksa şu an JavaScript orta seviye olmuştum. Akhisar celal bayar bilgisayar programcılığı myo mezunuyum.

Nerede iyi bir yer mi? Hocam böyle hatalar yapılmamalı yoksa okul sonunda zaman kaybettirebilir hocam bir de okul dersleri nasıl dı zor muydu?

Nerede iyi bir yer mi? Hocam böyle hatalar yapılmamalı yoksa okul sonunda zaman kaybettirebilir hocam bir de okul dersleri nasıl dı zor muydu?

Uzaktan eğitim zamanıydı o yüzden bence hiç verimli geçmedi. Yüz yüze eğitim zamanı çok iyiydi. Geç buldum ilgi alanımı ve böbrek rahatsızlığım beni 9 ay uğraştırdı. Hocaları iyi idi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı