Bilgisayar Programcılığı seçilir mi?

Aslında doğru söylüyorsunuz. Yani çok çalışmak gerekiyor yine. Benim kafamda öyle bir düşünce var. Yani 2 senelik bir bilişim bölümü okuyup yazılım mühendisliğine girmek.
Bence kitaplar ve Udemy ile kendini geliştirebilirsin.
Peki önerebileceğiniz kitap var mı? Yabancı Dilim var, yalnız çok üst düzey bir yabancı dilim yok. Türkçe kaynaklarda sınırlı galiba. Tanıdığınız bir yazarın kitabını önerebilir misiniz?

Sen istersen yaparsın. Ama istemekle olmuyor. İcraat lazım

Hayırlı olsun kardeşim. Sen düşün taşın. Ailenle üniversite okuyan kuzen varsa onunla konuş.

Herşey yine sende bitiyor.

Sen istersen yaparsın. Ama istemekle olmuyor. İcraat lazım

Hayırlı olsun kardeşim. Sen düşün taşın. Ailenle üniversite okuyan kuzen varsa onunla konuş.

Herşey yine sende bitiyor.
Ailede kuzenim var. 2 senelik bölüm okuyup adam Kosova'ya gitti . Program yazmaya çok meraklıydı, adam kurtardı kendini

Robert Cecil Martin'in kitaplarına bakabilirsin.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Araştırmam gerekiyor iyice bir .

Şahsen yerinizde olsam kendimi geliştirdikten sonra evimde oyun veya program geliştirirdim. Evinde sadece oyun yazıp para kazananlar var.

Şahsen yerinizde olsam kendimi geliştirdikten sonra evimde oyun veya program geliştirirdim. Evinde sadece oyun yazıp para kazananlar var.
Peki kendimi hangi programlama dilimi yoğunlaştırmalıyım? Çoğu kişi Python veya Java dillerine yoğunlaş diyor.

DGS'den 4 yıllık mühendisliğe geçtiğimizde 1. yıldan mı yoksa 3. yıldan mı başlıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…