Bilgisayar Programcılığı seçilir mi?

Aslında DGS, zor değil.
Sonuçta DGS'ye Fen Lisesi mezunları değil, seninle aynı durumdan muzdarip, mühendislik kazanamamış, ama önlisans programı kazanmış öğrenciler giriyor. Yani herkes eşit. Orada eşitsizliği bozan şey senin onlardan az ders çalışman. Hepsi bu.
Aslında doğru söylüyorsunuz. Yani çok çalışmak gerekiyor yine. Benim kafamda öyle bir düşünce var. Yani 2 senelik bir bilişim bölümü okuyup yazılım mühendisliğine girmek.
Bence kitaplar ve Udemy ile kendini geliştirebilirsin.
Peki önerebileceğiniz kitap var mı? Yabancı Dilim var, yalnız çok üst düzey bir yabancı dilim yok. Türkçe kaynaklarda sınırlı galiba. Tanıdığınız bir yazarın kitabını önerebilir misiniz?

Aslında doğru söylüyorsunuz. Yani çok çalışmak gerekiyor yine. Benim kafamda öyle bir düşünce var. Yani 2 senelik bir bilişim bölümü okuyup yazılım mühendisliğine girmek.

Peki önerebileceğiniz kitap var mı? Yabancı Dilim var, yalnız çok üst düzey bir yabancı dilim yok. Türkçe kaynaklarda sınırlı galiba. Tanıdığınız bir yazarın kitabını önerebilir misiniz?
Sen istersen yaparsın. Ama istemekle olmuyor. İcraat lazım :)

Hayırlı olsun kardeşim. Sen düşün taşın. Ailenle üniversite okuyan kuzen varsa onunla konuş.

Herşey yine sende bitiyor.

Robert Cecil Martin'in kitaplarına bakabilirsin.

Ayrıca Bilgisayar Programcılığı okumak zorunda değilsin. 2.sınıfta DGS sınavına girip Mühendislik fakültesine geçebilirsin.

Ben onu yapacağım. Bu yaz çalışıp DGS sınavına gireceğim. Bakalım sonumuz nasıl olacak.
DGS'den 4 yıllık mühendisliğe geçtiğimizde 1. yıldan mı yoksa 3. yıldan mı başlıyoruz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı