Bilgisayar programcılığı üniversite tavsiyesi

Yorumcu abi

Hectopat
Tercih yapmak için son 1gün kaldı artık, karar vermenin zamanı geldi ama hala daha emin olamıyorum. 529k sıralama yaptım aklımda birkaç tane üniversite var. Bu üniversiteler içinde sizce en iyi hangisi olabilir? Hem bölüm hem şehir hem üniversite, eğitim kalitesi, yaşanılabilirlik, etkinlikler vs.(ana kampüs içinde olması tercihimdir).

Balıkesir Üniversitesi MYO (ana kampüs içinde) 558k.
Sakarya uygulamalı bilimler ü. MYO IO.(ana kampüs içinde) 574K.
Bandırma onyedi eylül'ü. (ana kampüste değil) 602K.
Toros Üniversitesi MYO (okulu bulamadım) 603K.
Alanya Alaaddin keykubat ü. (ana kampüs içinde) 605k.
Isparta uygulamalı bilimler ü. (SDÜ kampüsünün içinde) 606k.
Trakya Üniversitesi teknik bilimler(ana kampüs değil) 636k.
Kütahya Dumlupınar ü. Teknik bilimler MYO(ana kampüs içinde) 683K.

Hangisine karar vericeğimi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. DGS düşünüyorum bu arada o yüzden hem eğitim hem de sosyallik yaşanılabilirlik açısından hangisi daha uygundur?

Tercih yapmak için son 1gün kaldı artık, karar vermenin zamanı geldi ama hala daha emin olamıyorum. 529k sıralama yaptım aklımda birkaç tane üniversite var. Bu üniversiteler içinde sizce en iyi hangisi olabilir? Hem bölüm hem şehir hem üniversite, eğitim kalitesi, yaşanılabilirlik, etkinlikler vs.(ana kampüs içinde olması tercihimdir).

Balıkesir Üniversitesi MYO (ana kampüs içinde) 558k.
Sakarya uygulamalı bilimler ü. MYO IO.(ana kampüs içinde) 574K.
Bandırma onyedi eylül'ü. (ana kampüste değil) 602K.
Toros Üniversitesi MYO (okulu bulamadım) 603K.
Alanya alaaddin keykubat ü. (ana kampüs içinde) 605k.
Isparta uygulamalı bilimler ü. (SDÜ kampüsünün içinde) 606k.
Trakya Üniversitesi teknik bilimler(ana kampüs değil) 636k.
Kütahya dumlupınar ü. Teknik bilimler MYO(ana kampüs içinde) 683K.

Hangisine karar vericeğimi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. DGS düşünüyorum bu arada o yüzden hem eğitim hem de sosyallik yaşanılabilirlik açısından hangisi daha uygundur?

Hocam siz etkinlikleri boş veri iş garantisi olan yere gidin bilgisayar müh te nasıl bilmiyorum ama iş garantisi yoksa gitme.

Hocam siz etkinlikleri boş veri iş garantisi olan yere gidin bilgisayar müh te nasıl bilmiyorum ama iş garantisi yoksa gitme.

Bilgisayar mühendisliği değil şu anda seçiceğim bölüm 2yıllık hali gibi düşünebilirsiniz. İş garantisi kendini geliştirirseniz her kapı açılabilir tabii. Ama ben 2yıllığı 4E uzatmayı düşünüyorum ki uzatacağımda. Bu bölümden birçok bölüme geçiş var o zaman onu da düşünürüz. Ama bu sıralamayla kesin iş garantili bölümlerde var. Sağlıkta vesaire ya da polislik ama benlik değiller. Belki polislik düşünürüm ama hedefim şu anlık bu. Teşekkür ederim fikriniz için.

Bilgisayar mühendisliği değil şu anda seçiceğim bölüm 2yıllık hali gibi düşünebilirsiniz. İş garantisi kendini geliştirirseniz her kapı açılabilir tabii. Ama ben 2yıllığı 4E uzatmayı düşünüyorum ki uzatacağımda. Bu bölümden birçok bölüme geçiş var o zaman onu da düşünürüz. Ama bu sıralamayla kesin iş garantili bölümlerde var. Sağlıkta vesaire ya da polislik ama benlik değiller. Belki polislik düşünürüm ama hedefim şu anlık bu. Teşekkür ederim fikriniz için.

Bugün forumda görmüştüm bunun ile ilgili konuyu belrtmek istedim iyi akşamlar

Yapabileceğiniz en mantıklı hareket tüm okulların akademik kadrolarına bakıp, oradaki eğitimcileri inceleyip hangisinin eğitim açısından en iyi olduğuna karar vermek. Etkinlik içinde okulun İnstagram sayfasından veya paylaşılıyorsa web sitesinden bakabilirsiniz.

Yapabileceğiniz en mantıklı hareket tüm okulların akademik kadrolarına bakıp, oradaki eğitimcileri inceleyip hangisinin eğitim açısından en iyi olduğuna karar vermek. Etkinlik içinde okulun Instagram sayfasından veya paylaşılıyorsa web sitesinden bakabilirsiniz.

Tamamdır teşekkür ederim.

Sakarya'ya da Isparta.

Sakarya'yı düşünüyorum ama bu bölüm her sene öne atmış gelmeme ihtimali var. Isparta hakkında bilginiz var mı hocam?

Var. Kampüsü güzel sayılır, yemekleri de fena değil:)

Hocam bir şey danışabilir miyim ben gazi elektronik teknolojisi de aklimdaydı hala aklımda yazılırmı hala daha karar veremedim. Bir bilginiz var mı?

Var. Kampüsü güzel sayılır, yemekleri de fena değil:)

DGS yapacağım tabii bu bölümü okusamda ama kaçincı siniftan başlatırlar bilemiyorum. Elektronik teknolojisinden bircok Bolu'me gecis var yazilim bilgisayar müh YBS cogu muhendislige var kısacası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı