Bilgisayar programcılığı ve bilgisayar teknolojisi farkı nedir?

Daha fazla  
Bu iki bölüm arasındaki farklar nelerdir? Teknik servis ya da donanımcı olmak için hangisi daha uygun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımdan çok donanım, sistem ve server kısmına ilgi duyuyorum.

Hocam son senesinde sunucu işletim sistemi var bir üniversitede. Çoğunlukla müfredatlar yakındır sadece adları farklıdır. Bilgisayar teknolojisi alanı size daha yakın programcılık yazılım kısmı.

Hocam meslek lisesindeki bilişim müfredatının aynısı diyebilirim ekstra 1-2 ders var onun dışında ta kendisi hatta nesne tabanlı programlama(ntp) C# ile anlatılır Visual Studio kullanılır :D

Hocam son senesinde sunucu işletim sistemi var bir üniversitede. Çoğunlukla müfredatlar yakındır sadece adları farklıdır. Bilgisayar teknolojisi alanı size daha yakın programcılık yazılım kısmı.

Hocam meslek lisesindeki bilişim müfredatının aynısı diyebilirim ekstra 1-2 ders var onun dışında ta kendisi hatta nesne tabanlı programlama(ntp) C# ile anlatılır Visual Studio kullanılır :D
Bilgisayar programcılığında mı bende meslek çıkışlıyım bu arada :D

Bilgisayar programcılığında mı bende meslek çıkışlıyım bu arada :D

Hocam bilgisayar programcılığı alanı meslek lisesindeki bilişim teknolojileri alanı web geliştirme dalıyla birebir. Bilgisayar teknolojiside 9. sınıftaki btt ve donanım + bir miktar server ile ufak yazılım anlatımıyla benziyor ikisi de meslek liselerindeki müfredatın bir üst kademesi gibi.

hocam ben direk tamirci teknisyen falan olmak istiyorum

Peki 900k sıralamam olsa nereleri tercih edebilirim programcılıkta %50 indirimli de olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı