Bilgisayar Programcılığı vs Dijital Fabrika Teknolojileri

Clions

Decapat
Daha fazla  
Meslek lisesi mezunuyum ek puanlı sıralamam 590.060. Tercihimde bilgisayar programcılığı okuyup DGS ile mühendisliğe geçiş yapmak uzaktan öğretim seçmiştim fakat uzaktan öğretim.
Bana biraz verimsiz gibi gözktü bazı örgün eğitim olan fakültelere gidebiliyorum fakat yorumlarından pek açıcı gözükmüyorlar o yüzden Ankara üniversitesinde dijital fabrika teknolojileri bölümünü düşünüyorum.
Sizce hangisi mantıklı veya fotoğraftaki bölümlerden önerebileceğiniz bölüm ve fakülte var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_0988.jpeg
    IMG_0988.jpeg
    985,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @Clions. Hangi yeri tercih ettiniz, Ek Puanlı TYT Yerleştirme Sıralaması ile daha fazla 2 yıllık bölümün tercih edilebileceğini düşünmüştüm, kağıdın doğruluğundan emin misiniz?

Merhaba @Clions. Hangi yeri tercih ettiniz, Ek Puanlı TYT Yerleştirme Sıralaması ile daha fazla 2 yıllık bölümün tercih edilebileceğini düşünmüştüm, kağıdın doğruluğundan emin misiniz?

Uzaktan ogretim bilgisayar programciligi sectim kagidi rehberlikten almistim. Yanlış bilmiyorsam yalnızca meslek lisesinden mezun oldugumuz bolumle alakali yerleri ek puanla tercih edebiliyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı