Mustafa Kirişoğlu
Centipat
Daha fazla
Dostum ne alakası var yazılımcılara bakarsan hepsi bilgisayar, yazılım mühendisi değil zaten. Amacım lisans okumak ve yazılıma yakın olmasa da sayısal bir bölüm olarak istatistik yazmak. Ea bir bölüm kadar uzak değil. 2 yıldan üstün tuttuğum için yazıyorum ki geleceğini sanmıyorum zaten sıralamam düşük.Doğu var Adıyaman Siirt ığdır tunceli vs.
Şuan sıkıntı da şu millet içinde bilgisayar dersleri var diye her önüne geleni yazmaya çalışıyor.
Yazılım alanindan ilerlemek istiyorsanız istatistik bölümünün alakası ne? Şuan sıkıntı da şu millet içinde bilgisayar dersleri var diye her önüne geleni yazmaya çalışıyor.
Buradan sorup yazsanız hem de ben defikir sahibi olmuş olurum
Ayrıca 170k sayısal ile sana zonguldakta vs elektrik elektronik mühendisliği geliyor. İlla bilgisayar dersen doğuda olabilir evet senin tercihin.
Burdan yaz demişsin yazarsam kafan karışır 1 gün kala ben yandım sen yanma aklındakini yap.
Tercihlere son 1 gün kaldı ve sağlıktan, bilgisayara, tekniker için 2 yıllık elektriğe, ticarete atılmaya, tekrar mezuna bırakmaya jandarma subaylığı için hazırlanmaya kadar aklımda birçok fikir var.
Senden banane bana fikir ver dersen de 170k sıralama çok da kötü değil yerinde olsam elektrik elektronik yazıp kendimi geliştirmeye bakardım. Hiç mezuna kalmadıysan veya 2. İse de illa bilgisayar istiyorum diyorsan kalabilirsin. Aileni düşün mutlu olacağın şekilde davran.