Bilgisayar rastgele yerlerde siyah ekran veriyor

Kayra eksici

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarım rastgele siyah ekran veriyor kablo ile ilgili bir sıkıntımı var? Yoksa ekran kartıyla mı ilgili emin değilim. Açıldığında da AMD driveri kullanamıyorum daha farklı bir sürüm için yüklenmiş diyor. Sıfırlamadan düzelmiyor. Bu arada anakartın falan klavyenin bütün ışıkları sorunsuz yanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüyü DDU ile kaldırın. Kaldırdıktan sonra tekrar sürücü kurulumu gerçekleştirin.

Bilgisayarı açtığınızda siyah ekran da mı kalıyor?

Merhaba bilgisayarım rastgele siyah ekran veriyor kablo ile ilgili bir sıkıntımı var? Yoksa ekran kartıyla mı ilgili emin değilim. Açıldığında da AMD driveri kullanamıyorum daha farklı bir sürüm için yüklenmiş diyor. Sıfırlamadan düzelmiyor. Bu arada anakartın falan klavyenin bütün ışıkları sorunsuz yanıyor.

Durduk yere siyah ekrana geçiyor, resetleyince AMD Driver'ları silinmiş oluyor değil mi?
Aynı sorundan muzdaribim. Sıkıntının büyük olasılıkla HDMI kablosundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu hafta sipariş edilen kablo gelince netleşecektir.

Sorun Windows güncellemelerinden kaynaklı değil (Windows ara sıra kendi driverlarını kurduğu oluyor, ve bu soruna neden oluyor. Siz kendi sisteminizi kontrol edin), PSU yeterli gelmediği düşünmüştüm ama değil, Monitörün 2 farklı HDMI girişi var değiştirince uzun bir süre sorunu yaşamadım. Ama şu sıralar tekrar ediyor.

Tek çare kabloyu değiştirmek, faydası olmaz ise DP kablosunu deneyeceğim.

Son düzenleme:
Durduk yere siyah ekrana geçiyor, resetleyince AMD Driver'ları silinmiş oluyor değil mi?
Aynı sorundan muzdaribim. Sıkıntının büyük olasılıkla HDMI kablosundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu hafta sipariş edilen kablo gelince netleşecektir.

Sorun Windows güncellemelerinden kaynaklı değil (Windows ara sıra kendi driverlarını kurduğu oluyor), PSU yeterli gelmediği düşünmüştüm ama değil, Monitörün 2 farklı HDMI girişi var değiştirince uzun bir süre sorunu yaşamadım. Ama şu sıralar tekrar ediyor.

Tek çare kabloyu değiştirmek, faydası olmaz ise DP kablosunu deneyeceğim.

Bende kablo ile ilgili olduğunu düşünüyorum ben DP kullanıyorum HDMI geçelim bakalım geçince bir bildirim bilgilendirme yapar mısınız?

Peki siyah ekrana geçtikten sonra nasıl normal ekrana geçebildin ben BIOS pilini çıkartıyorum yine zor oluyor
hdmı girişini değiştiryorum, resetliyorum. Tabi driverlar silinmiş oluyor. Driver kurulumu sonra tekrar reset yapıyorum.

İlk hata aldığımda, 2 format win, 1 format linux kurdum. ramler tek tek denedim, psu yu kontrol ettirdim, farklı ekran kartı ile görüntü alınca eyvah e.kartı gitti dedim, farklı monitör denedim, tekrar eski monitörde hdmı bağlantısını değiştirince görüntü geldi... 8 saat boş boş uğraş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı