hemen deniyorum hocam ço0k teşekkür ederim
hocam bu linki indirdim eklenen programı başlattım bir yükleme yaptı ve ekrandan gitti ne yapmam gerekiyor kurulmuş bir program yok
hemen deniyorum hocam ço0k teşekkür ederim
hocam bu linki indirdim eklenen programı başlattım bir yükleme yaptı ve ekrandan gitti ne yapmam gerekiyor kurulmuş bir program yok
Hemen deniyorum hocam ÇO0k teşekkür ederim.
Hocam bu linki indirdim eklenen programı başlattım bir yükleme yaptı ve ekrandan gitti ne yapmam gerekiyor kurulmuş bir program yok.
evet hiçbir uygulama çıkmıyorArama kısmına Realtek Audio yazdınız mı?
Evet hiçbir uygulama çıkmıyor
Evet hiçbir uygulama çıkmıyor.
hocam program kaldırdan realtek audio driver uygulamasını kaldırdım bilgisayarı yeniden başlattı ve sorun şuan düzeldi teşekkür ederim
- Denetim Masası > Program kaldır kısmında Realtek olan programı silin. Eğer bu program yoksa 2. adıma atlayın.
- C:\Program Files\RealtekRealtek klasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 3. adıma geçin.
- C:\Program Files (X86)\Realtekklasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 4. adıma geçin.
Daha sonra da Realtek Audio Control - Microsoft Store’da resmi uygulama bunu kur. Hata veriyor mu hata kodu ne ya da
Hata devam ediyorsa
https://www.station-drivers.com/download/Realtek/hda/realtek_hda_9065(station-drivers.com).zip
Bunu kur
Hocam program kaldırdan Realtek Audio driver uygulamasını kaldırdım bilgisayarı yeniden başlattı ve sorun şu an düzeldi teşekkür ederim.
evet hocam çok teşekkür edferim.Kulaklığı görüyor değil mi artık?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.