Bilgisayar RDR 2 oynarken mavi ekran neden verir?

Erayurun71717

Hectopat
Arkadaşlar 1 saattir RDR2 oynuyordum. Bir anda "trrrr" dedi, mavi ekran verdi. Şu an açıldı bilgisayarım neden olabilir?

Adam kesin olacak demiyor. RAM'leri kontrol ediniz diyor. O zaman siz nereden bileceksiniz? İlla ön yargıyla davranmak mı gerekiyor?
Ben 2 buçuk senedir bu kategorideyim. Şu an en fazla konu bakan insanlardan biriyim bu kategoride.

Bana inanmayan varsa profilime girsin, mesajlarımın yarısından fazlasının sırf bu konu için olduğunu görür.

Bir bildiğim var ki böyle diyorum.

Bu sorunları çözmek için WinDbG ile dosya okuyoruz.

Fark ettiyseniz adamın dediğini reddetmedim.
Olasılık dahilinde ama ne olduğunu net olarak görmemiz lazım demeye çalıştım.

Bazen sizi çok hafife aldıklarını düşünüyorum.

Arkadaşlar 1 saattir RDR2 oynuyordum. Bir anda "trrrr" dedi, mavi ekran verdi. Şu an açıldı bilgisayarım neden olabilir?
Hala cevap bekliyorum. Dosyalarınızı artık paylaşın.

Ben de 2 aydır sorunsuz oynadığım RDR2 oyununda bir anda seri olarak mavi ekran almaya başladım. Sistem de donanımsal olarak da hiçbir değişiklik yapmadım neyse o yani. Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deniyecem şimdi.

Nasıl çözdünüz hocam?

Bende de bir mavi ekran hatası vardı daha sonra Diablo 4'de falan da aynı şey başıma gelince pc'yi servise gönderdim formatla düzeltmişler. Ben de aslında formatı deneiştim ama sonuç alamamıştım. Format atmayı mı beceremedim acaba anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…