Bilgisayar restart atma sorunu

• Konuyu başlatan Yusuf0zell
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.194
Y

Yusuf0zell

Ziyaretçi
Arkadaşlar PC'yi yeni kurdum parçaların isimlerini yazayım.
  • MSI Gaming 5
  • Dark RAM
  • Barracuda 1 TB harddisk
  • Asus R9 390X
  • Everest 750W BTX 750
  • Zalman MS800lus kasa

Arkadaşlar her türlü bağlantısını yaptım 24 pin ve 8 pin anakart bağlantısını yaptım. 8 ve 6 pin ekran kartını bağladım reset sw falan hepsi doğru ama bilgisayar açılıyor biraz bekliyor sonra reset atıyor. Sürekli debug kısmında 10 19 55 yazıyor sonra reset atıyor. İlk açtığımda hiçbir şey gelmedi sonra kapatıp RAM'i dimm 2'ye taktım MSI logosu geldi sonra da bu hale girdi. Sürekli reset. Yardım edersiniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar yardımcı olamadınız ama ilgilendiniz teşekkür ederim sorun ramdeymiş gittim ikili 4gb aldım şu an her şeyi iyi ama başka bir sorun çıktı onu da yeni konu olarak açacağım.

Arkadaşlar PC'yi yeni kurdum parçaların isimlerini yazayım.
  • MSI Gaming 5
  • Dark RAM
  • Barracuda 1 TB harddisk
  • Asus R9 390X
  • Everest 750W BTX 750
  • Zalman MS800lus kasa

Arkadaşlar her türlü bağlantısını yaptım 24 pin ve 8 pin anakart bağlantısını yaptım. 8 ve 6 pin ekran kartını bağladım reset sw falan hepsi doğru ama bilgisayar açılıyor biraz bekliyor sonra reset atıyor. Sürekli debug kısmında 10 19 55 yazıyor sonra reset atıyor. İlk açtığımda hiçbir şey gelmedi sonra kapatıp RAM'i dimm 2'ye taktım MSI logosu geldi sonra da bu hale girdi. Sürekli reset. Yardım edersiniz sevinirim.

Başka bir güç kaynağı bulup dener msiniz?

Yusuf0zell, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı