Bilgisayar sadece Discord açık iken 5 GB RAM ve %100 işlemci kullanıyor

Evet.

Hocam yanlış bir şey kapatmayayım.

Hangisinin en çok yediğine de bakarım yarın.

Hocam programları söyleyeyim mi?

Yanlış bir şey yok orada. Ne kapatırsanız kapatın Windows'a zarar gelmez. Ayrıca siz yine de başlangıç kısmının fotoğraflarını ve arka planda en çok RAM kullanan programları söyleyin.

Hocam şu an atamam ama hatırladığım kadarını söyleyebilirim.
Java Update Scheduler vardır, Epic Games, Discord, Vanguard, Riot Games, McAfee ve Windows'un cart curtları

Hocam şu an atamam ama hatırladığım kadarını söyleyebilirim.
Java Update scheduler vardır, Epic Games, Discord, Vanguard, Riot Games, McAfee ve Windows'un cart curtları.

Java Update scheduler ne için var? İşiniz yoksa silin varsa da başlangıça gelip onu kapatın. Diğerlerini de öyle. Ayrıca McAfee önermem onu bilgisayarınızdan kaldırın. Eğer 100 MB PDF'nin normal olmadığını bile anlayacak kadar bilgisayar bilgisine sahipseniz bilgisayarınıza virüs bulaştırmazsınız. Ha yine de Kaspersky indirin derim. Ama açılışta açılmasın sadece bir şey indirdikten sonra ya da virüsten şüphe ettiğinizde tam tarama yapın. Onun dışında arkada açık olmasın. Bilgisayara bilmediğiniz şeyleri, crack oyunları vb. indirmeyin.

Java Update scheduler ne için var? İşiniz yoksa silin varsa da başlangıça gelip onu kapatın. Diğerlerini de öyle. Ayrıca McAfee önermem onu bilgisayarınızdan kaldırın. Eğer 100 MB PDF'nin normal olmadığını bile anlayacak kadar bilgisayar bilgisine sahipseniz bilgisayarınıza virüs bulaştırmazsınız. Ha yine de Kaspersky indirin derim. Ama açılışta açılmasın sadece bir şey indirdikten sonra ya da virüsten şüphe ettiğinizde tam tarama yapın. Onun dışında arkada açık olmasın. Bilgisayara bilmediğiniz şeyleri, crack oyunları vb. indirmeyin.
Hocam hakaret mi ettiniz anlayamadım. 🤔

Ayrıca McAfee üyeliği laptopu alırken onunla birlikte kuruldu ve bence sıkıntı yok onda. Oyun oynarken droplar önlenmek için ne yapılmalı, onun için yeni konu açarım belki

Hocam hakaret mi ettiniz anlayamadım. 🤔

Ayrıca McAfee üyeliği laptopu alırken onunla birlikte kuruldu ve bence sıkıntı yok onda. Oyun oynarken droplar önlenmek için ne yapılmalı, onun için yeni konu açarım belki.

McAfee çok dandik ve boşuna donanım kullanır. Onu silmeniz en iyisi. Antivirüs isterseniz:
Avast, Malwarebytes ve Kaspersky Free antivirus öneririm.

Hocam ben yarın bakarım. Zaten laptop 8.000 TL. Çok iyi değil.

8000TL laptop nasıl iyi değil? Bakü'de yaşadığımdan orayı mı takip edemiyorum acaba? Bildiğim kadar 8000TL'ye laptop iyidir.

Donanım kullandığını fark etmiştim de dandik derken neyi kastettiniz?

Yani antivirüs olma konusunda geride kalmış. Pek yararı dokunmaz aksine zararı dokunur.

Herhalde 😃

Aslında kötü değil ama çok iyi değil.

8000TL laptop nasıl iyi değil? Bakü'de yaşadığımdan orayı mı takip edemiyorum acaba? Bildiğim kadar 8000TL'ye laptop iyidir.

Yani antivirüs olma konusunda geride kalmış. Pek yararı dokunmaz aksine zararı dokunur.
Ama üyeliğim olduğu için kaldırmak istemiyorum ve Antivirüs nasıl tamamen kaldırılır onu araştırmalıyım ilk önce.

Hocam tarama yaptım yine de virüs olamaz değil mi?

En son Valorsnt oynadım bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı