@karakacan1694
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhaba, aynı bilgisayarda AC: Odyssey veya GTA V oynarken hiçbir sıkıntı olmuyor. Fakat PUBG oynarken ya PC reset atıyor ya da oyun crash veriyor.
Son zamanlarda forumda açılan buna benzer çok konu açılıyor PUBG'de yazılımsal bir sorun olabilir.Merhaba, aynı bilgisayarda AC: Odyssey veya GTA V oynarken hiçbir sıkıntı olmuyor. Fakat PUBG oynarken ya PC reset atıyor ya da oyun crash veriyor.
PUBG'yi silip tekrar yükledim ondan sonra böyle oldu. Sanırım sorun burada. Şimdi aklıma gedli kusura bakmayın.
HDD'den kaynaklanıyor olabilir ya da SSD'den sağlığı çok düşünce böyle durumlar oluyor.
Yok Samsung 860 Evo'ya kurdum ve sistem 1 aylık.
Ekran kartı Driver güncellemesi gelmiş. Kurdum sanırım düzeldü 20 dk oynadım hiçbir şey olmadı. Üstelik GPU sıcaklığım 5-6 derece azaldı. Allah AMD'den razı olsun.
Stabil çalıştığı için sıcaklık da düşer ama sorunum çözülmemiş yine... Crash verip oyundan atmasının yanı sıra görüntüde çizilmeler de oluyor ekran kartıyla alakalı olabilir diyorum ama sadece PUBG'de olmasını anlayamıyorumSorununuzun düzelmesine sevindim ama hemen sevinmeyin AMD rezil Driver'lar çıkarttığı için siyah ekran hatası alabilirsiniz ya da oyun çökmesi. Driver sıcaklık düşürmez sadice stabil çalışmasını sağlar sıcaklık donanımsal birşeydir.
Bir programı silerseniz kalıntısı kalır ve bu yüzden tekrar yüklediğinizde sorunlar oluşur. (Kalıntıların nasıl silineceğini bilmiyorum.)

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.