Bilgisayar sadece PUBG'de resetleniyor

HDD'den kaynaklanıyor olabilir ya da SSD'den sağlığı çok düşünce böyle durumlar oluyor.

Yok Samsung 860 Evo'ya kurdum ve sistem 1 aylık.
Ekran kartı Driver güncellemesi gelmiş. Kurdum sanırım düzeldü 20 dk oynadım hiçbir şey olmadı. Üstelik GPU sıcaklığım 5-6 derece azaldı. Allah AMD'den razı olsun.

Son düzenleme:
Yok Samsung 860 Evo'ya kurdum ve sistem 1 aylık.
Ekran kartı Driver güncellemesi gelmiş. Kurdum sanırım düzeldü 20 dk oynadım hiçbir şey olmadı. Üstelik GPU sıcaklığım 5-6 derece azaldı. Allah AMD'den razı olsun.

Sorununuzun düzelmesine sevindim ama hemen sevinmeyin AMD rezil Driver'lar çıkarttığı için siyah ekran hatası alabilirsiniz ya da oyun çökmesi. Driver sıcaklık düşürmez sadice stabil çalışmasını sağlar sıcaklık donanımsal birşeydir.

Sorununuzun düzelmesine sevindim ama hemen sevinmeyin AMD rezil Driver'lar çıkarttığı için siyah ekran hatası alabilirsiniz ya da oyun çökmesi. Driver sıcaklık düşürmez sadice stabil çalışmasını sağlar sıcaklık donanımsal birşeydir.
Stabil çalıştığı için sıcaklık da düşer ama sorunum çözülmemiş yine... Crash verip oyundan atmasının yanı sıra görüntüde çizilmeler de oluyor ekran kartıyla alakalı olabilir diyorum ama sadece PUBG'de olmasını anlayamıyorum

Bir programı silerseniz kalıntısı kalır ve bu yüzden tekrar yüklediğinizde sorunlar oluşur. (Kalıntıların nasıl silineceğini bilmiyorum.)

Tekrar yüklemeden önce de crash vs. alıyordum hala alıyorum. Değişen bir şey yok.
Arkadaşlar yardım edecek yok mu? Ben sorunun donanımsal olduğunu sanmıyorum çünkü PUBG'den çok daha ağır oyunları sorunsuzca oynayabiliyorum. Bu konuda bilgisi olan yok mu?
Sanırım bir şey buldum. Sadece Afterburner'ı takip edince oyunun ekran kartı 74 dereceye ulaştığında crash verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı