Bilgisayar sandalyesi tavsiyesi

Eness007

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller. Kendi oturduğum ofis sandalyesi eskidiği ve pek de kaliteli olmadığı için mümkünse gıcırdamayan bir sandalye almak istiyorum. İlk hedef olarak oyuncu koltuklarına göz diktim ancak daha ucuza daha ergonomik ofis sandalyeleri de olabilir diye kesin bir şey belirlemedim. Başlığa "Oyuncu koltuğu tavsiyesi" yazmama sebebim de tam olarak bu. Aklımda Hawk Fab serisi vardı özellikle V6 modeli. Karne indirimleri ile 7500TL gibi bir fiyata düşmüş %25 gibi bir indirimi var. Sizce alınır mı? Ya da bu paraya ne önerirsiniz?
Ekleme: Kumaş veya fileli olması tercihimdir.

Son düzenleme:
Hocam attıklarınız hiç rahat görünmüyor kolçakları hareketli bile değil maalesef.
Ben de sadece sitesinden baktım. Gidip bir deneyeceğim. Ucuz, o nedenle.

Hocam attıklarınız hiç rahat görünmüyor kolçakları hareketli bile değil maalesef.
Kesinlikle...
Bugün denedim üçünü de. Üçü de ı-ıh. Hele 3200 TL olan... fiyatı bile kurtarmaz o iskemleyi.

Son düzenleme:
Ben de sadece sitesinden baktım. Gidip bir deneyeceğim. Ucuz, o nedenle.

Kesinlikle...
Bugün denedim üçünü de. Üçü de ı-ıh. Hele 3200 TL olan... fiyatı bile kurtarmaz o iskemleyi.
Evet geçtiğimiz hafta gidip ben de denedim ve maalesef.
Zio Venom siparişi verdim 3 günde elime ulaştı şuan çok memnunum hocam. Eklentiler ile 10500TL gibi bir fiyattan önce "LEVO" kodu ile %10 indirim sağlayarak peşine de "KARNE" kodunu kullanarak -500TL daha indirim sağlayıp 8800 gibi bir fiyata aldım.

Evet geçtiğimiz hafta gidip ben de denedim ve maalesef.
Zio Venom siparişi verdim 3 günde elime ulaştı şuan çok memnunum hocam. Eklentiler ile 10500TL gibi bir fiyattan önce "LEVO" kodu ile %10 indirim sağlayarak peşine de "KARNE" kodunu kullanarak -500TL daha indirim sağlayıp 8800 gibi bir fiyata aldım.
Deli bunlar ya! 😀 Süpermiş kişiselleştirmeler.
Sağlıkla iyi günlerde kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı