Bilgisayar Saniyelik Donuyor ve "Dııt" Sesi Çıkartıyor

alhasoglu

Centipat
3 ay önce aldığım bilgisayar saniyelik donuyor. Hoparlörden "dıırttt" diye bir ses gelip sonra kendine geliyor.
Öğlen internette gezinirken aynı şey oldu ve bu sefer PC kendini resetledi ısınma durumu normal bu olayı oyun oynarken de yapıyor internette boşta gezinirken de,
Bir de şunu soyliyim ekran i sadece uyku moduna alıyorum bilerek müzik devam ediyor mouse yi hareket ettirdikten sonra masaüstü açılmadan bu dııırt sesi geldikten sonra bilgisayar açılıyor nedeni ne olabilir sizde teşekkür ederim.
SİSTEM:
  • ASRock A320M
  • İşlemci: Ryzen 2300X
  • Ekran kartı: Shappire RX570 Pulse ITX
  • RAM: 8X2 16 GB 3000MHz
  • 500W Power sub

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart dostum farklı bir anakart ile dene donma sorunları bende de vardi ekran kartı, RAM derken en sonra anakart olabileceğine karar verdim yabancı sitelerde bu konu ile alakalı konularda yüzde 80'i anakart yüzde, 10'si islemci ve yüzde 10 PSU ile çözülmüş anakart hep ağır basıyor Asrock ve MSI arıza konusunda başları çekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı