Bilgisayar şarjı çıkardığım gibi kapanıyor ve %0'da sabit olarak kalıyor

603734

Decapat
2-3 gün önce bilgisayarı kullanıyordum yanlışlıkla elim değdi birkaç düğmeye bastım, bastığım gibi bilgisayar kapandı. Şarja taktım açıldı fakat 0%'da duruyordu. Belki düzelir diye düşündüm uzun süre geçti hala 0%'da sabit duruyordu. Bilgisayarı rahat kullana biliyordum ama şarj nedense sabit kalmıştı. İnternettede çözümün bulamadım, eskidende bataryada hiçbir sorun yoktu nasıl oldu hala anlamış değilim. O sırada şarjda azdı aslında ondan olabilir mi? Çözümün bilen varsa yazabilir mi?

Hocam benim eski bilgisayarda %255 dolu diyordu bazen de %0 dolu diyordu muhtemelen batarya ölmüştür değiştirmek gerek. Eğer ki fişi çektiğiniz an kapaniyorsa geçmiş olsun batarya gitmiş.

Bendede bir kere olmuştu çıkarttım taktım yine 0 yine çıkarttım taktım dolmaya başladı. İlginç.

Hocam benim eski bilgisayarda %255 dolu diyordu bazen de %0 dolu diyordu muhtemelen batarya ölmüştür değiştirmek gerek. Eğer ki fişi çektiğiniz an kapaniyorsa geçmiş olsun batarya gitmiş.

%255 nasıl oluyor? ondan önceki gün böyle bir sorun yoktu gerçekten bir anda oldu. Hemde düğmelere bastığım an

Batarya tak çıkar yapabiliyor musun? Yapabiliyorsan onu dene çıkarılamılıyorsa Pil sıfırlama deliği var mı kasaya bak.

%255 nasıl oluyor? ondan önceki gün böyle bir sorun yoktu gerçekten bir anda oldu. Hemde düğmelere bastığım an

Geçen seneki eski laptopum böyle oluyordu biraz geç oldu ama arşiv karıştırmam gerekti çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…