Bilgisayar şarjı çıkardığım gibi kapanıyor ve %0'da sabit olarak kalıyor

603734

Decapat
2-3 gün önce bilgisayarı kullanıyordum yanlışlıkla elim değdi birkaç düğmeye bastım, bastığım gibi bilgisayar kapandı. Şarja taktım açıldı fakat 0%'da duruyordu. Belki düzelir diye düşündüm uzun süre geçti hala 0%'da sabit duruyordu. Bilgisayarı rahat kullana biliyordum ama şarj nedense sabit kalmıştı. İnternettede çözümün bulamadım, eskidende bataryada hiçbir sorun yoktu nasıl oldu hala anlamış değilim. O sırada şarjda azdı aslında ondan olabilir mi? Çözümün bilen varsa yazabilir mi?

Hocam benim eski bilgisayarda %255 dolu diyordu bazen de %0 dolu diyordu muhtemelen batarya ölmüştür değiştirmek gerek. Eğer ki fişi çektiğiniz an kapaniyorsa geçmiş olsun batarya gitmiş.

2-3 gün önce bilgisayarı kullanıyordum yanlışlıkla elim değdi birkaç düğmeye bastım, bastığım gibi bilgisayar kapandı. Şarja taktım açıldı fakat 0%'da duruyordu. Belki düzelir diye düşündüm uzun süre geçti hala 0%'da sabit duruyordu. Bilgisayarı rahat kullana biliyordum ama şarj nedense sabit kalmıştı. İnternettede çözümün bulamadım, eskidende bataryada hiçbir sorun yoktu nasıl oldu hala anlamış değilim. O sırada şarjda azdı aslında ondan olabilir mi? Çözümün bilen varsa yazabilir mi?
Bendede bir kere olmuştu çıkarttım taktım yine 0 yine çıkarttım taktım dolmaya başladı. İlginç.

Batarya tak çıkar yapabiliyor musun? Yapabiliyorsan onu dene çıkarılamılıyorsa Pil sıfırlama deliği var mı kasaya bak.

%255 nasıl oluyor? :D ondan önceki gün böyle bir sorun yoktu gerçekten bir anda oldu. Hemde düğmelere bastığım an :D
255.png

Geçen seneki eski laptopum böyle oluyordu biraz geç oldu ama arşiv karıştırmam gerekti çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı