Bilgisayar alım-satımı mı yapıyorsunuz?Low Level Format, ben her sattığım bilgisayara yapıyorum, uzun sürüyor ama geri getirilemez oluyor.
O ne demek oluyor hocamDisklere LLF uygulamanız gerekiyor.
O ne demek oluyor hocam
Nasıl yapılıyor acaba?Low Level Format, ben her sattığım bilgisayara yapıyorum, uzun sürüyor ama geri getirilemez oluyor.
Telefondan baktıgım icin görmedim teşekkürler1. sayfada sorulmuş, cevaplanmış hocam. Low Level Format demek oluyor. Uzun süren bir format işlemi, ama diski tamamen temizliyor.
HDD'yi sattığı kişi de kötü niyetli olursa?![]()
Peki LLF yapmazsak ve benim açıklamada anlattığım şekilde bilgisayarı sıfırlarsak verileri geri getirebilirler mi?
Ccleaner programı disklere 35 kez yazıp silme işleme yapıyormuş. Bu işlem işe yarar mı bilgin var mı?Evet getirilmesi mümkün. LLF yapmanız çok önemli.
Hocam Ccleaner programıyla boş verileri sil yaptım yaklaşık 6-7 saat sürdü. 35 kez veri yükleyip disklerden temizleme yaptı. Bunun üstüne LLF yönteminide yapmalı mıyım?Evet getirilmesi mümkün. LLF yapmanız çok önemli.
CCleaner programı disklere 35 kez yazıp silme işleme yapıyormuş. Bu işlem işe yarar mı bilgin var mı?
Hocam CCleaner programıyla boş verileri sil yaptım yaklaşık 6-7 saat sürdü. 35 kez veri yükleyip disklerden temizleme yaptı. Bunun üstüne LLF yöntemini de yapmalı mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.