atakan kiraz Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 Bunu internetten araştırdım. Realtekten akustik ekoyu kapa diyorlar fakat bende Realtek yok. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Bunu internetten araştırdım. Realtekten akustik ekoyu kapa diyorlar fakat bende Realtek yok. Ne yapmam lazım?
TheMaZi Hectopat Ekipman Ustası Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.591 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 atakan kiraz dedi: Bunu internetten araştırdım. Realtekten akustik ekoyu kapa diyorlar fakat bende Realtek yok. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kulaklık mikrofonunu kullanıyorsanız bu normal. Harici masaüstü vb. mikrofon almanız gerekiyor ona ne yaparsanız yapın karşıya gidecek. Artı 0 Eksi
atakan kiraz dedi: Bunu internetten araştırdım. Realtekten akustik ekoyu kapa diyorlar fakat bende Realtek yok. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kulaklık mikrofonunu kullanıyorsanız bu normal. Harici masaüstü vb. mikrofon almanız gerekiyor ona ne yaparsanız yapın karşıya gidecek.