Bilgisayar sıfırlandıktan sonra Fortnite'den ban yemek

Katılım
4 Kasım 2018
Mesajlar
1.026
Çözümler
2
Arkadaşım bilgisayarını sıfırladı. Sonra Epic Games'i indirdi. Fortnite'ı yüklemeye çalışırken oyun mevcut değil dedi. Sonra Epic Games'e ticket attı.
Epic Games "hesabındaki uzaklaştırma cezasının geri çekilmesini ve tekrar Fortnite oynamana izin verilmesini istemeni anlıyoruz. Fakat uzaklaştırma cezanı yeniden gözden geçirdiğimizde yerinde bir karar olduğunu gördük, bu nedenle kaldıramayız. Bu kalıcı bir engellemedir. Tüm oyuncularımız için eğlenceli ve adil bir ortam sunmak gayesiyle sürekli olarak çalışıyoruz bu nedenle de bazı kuralları çok katı şekilde uygulamamız gerekiyor. Fortnite'ta avantaj sağlamak için hile yapmaya veya hack kullanmaya asla taviz vermeyeceğimizi anlamanı istiyoruz. Bu konudaki kararımızın nihai olduğunu anladığın için teşekkürler. Yardımcı olabileceğim tüm konularda bir mesaj uzağındayım." dedi.
Arkadaşım sadece bilgisayarını sıfırladı. Sıfırlamadan önce sıkıntısız oynuyordu. Niye böyle bir şey oldu? Oyuna para da yatırdı. Sebebini anlayamadık.
Hile vs. kullanamadık deyince de Epic Games "böyle bir durumla karşılaşmana üzüldüm ve bunun senin açından ne kadar can sıkıcı olduğunu tahmin bile edemem. Bilgisayar uzaklaştırması, hile yapanın kim olduğuna bakmadan, o bilgisayarda bir daha Fortnite oynanmasına izin vermez. Epic Games destek ekibi bilgisayar uzaklaştırmalarını kaldıramaz ve bu uzaklaştırmayı atlatmaya çalışmak, hesabın süresiz olarak engellenmesine sebebiyet verebilir." dedi. Nasıl çözebiliriz sorunu? Bir de arkadaşım başka bir hesaba girince Fortnite'ı indirebiliyor. Bilgisayardan ban yemedi yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Niye yemiş olabilir banı. Yani haklı olsalar bir şey demeyeceğim. Ama hiçbir şey yapmamasına rağmen yedi banı.
Kardeşim hile olabilecek, aksettirecek bir yığın program var. Arkadaşının bilgisayarındaki arkaplanda çalışan bütün programları kontrol et. Kimi korsan içerik bile arkada çalışıyorsa ban yemene sebep olabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı