Bilgisayar siyah ekran açılmıyor

Ekran kartını silip yeniden yüklüyordum ardından yüklenirken odadan çıktım geldiğimde siyah ekran hiçbir şey yapamıyorum. Kapatıp açtım Windows logosu falan hiçbir şey gelmedi ekrana, sonra fişi çektim acaba ekranda mı sorun diye DVD şeyi var o çıktı o yüzden ekranda olduğunu sanmıyorum nasıl çözebilirim?
Hiçbir tuş işe yaramıyor CTRL alt delete gibi.

BIOS ekranı geliyor mu? Eğer geliyorsa güvenli mod ile başlatıp, ekran kartı sürücüsünü kaldırabilirsin. Gelmiyorsa ekran kartını söküp, görüntü kablosunu anakarta bağlayıp görüntü almaya çalış. İşlemcinin apu olması gerekli.

Ekran kartı yanmış olabilir mi bilemem belki RAM kaynaklıda olabilir siyah ekranların sorunu.
Hocam ona benzer bir tane konum var zaten onu çözmeye çalışırken oldu.
Ekran kartı sürücüsüyle alakalı olabilir. AMD kullanıyosan WHQL sürümü yüklemeyi dene.
AMD kullanmıyorum maalesef.
BIOS ekranı geliyor mu? Eğer geliyorsa güvenli mod ile başlatıp, ekran kartı sürücüsünü kaldırabilirsin. Gelmiyorsa ekran kartını söküp, görüntü kablosunu anakarta bağlayıp görüntü almaya çalış. İşlemcinin apu olması gerekli.
Hocam hiçbir şekilde ekran gelmiyor bu monitörün altında menü tuşu var ona basınca böyle ekran geliyor f3z9oq4.jpg

Son düzenleme:
Bak şimdi hocam senden yapmanı istediklerim var
Harici ekran kartına takılı değil mi ekran bağlantı kablon değilse ona tak
Harici ekrana takılıysa onboard girişe tak dene
Ekranda mouse varsa eğer CTRL-shit-ESC kombinasyonunu dener misinn görev yöneticisi gelirse Windows gezgini yeniden başlat yoksa yeni görev çalıştırdan explorer.exe yapman gerek
Bunların hiçbiri olmadımı açmdan önce Windows tuşu +b tuşuna bas
Bu adımları dener misin rica etsem.

Bak şimdi hocam senden yapmanı istediklerim var.
Harici ekran kartına takılı değil mi ekran bağlantı kablon değilse ona tak.
Harici ekrana takılıysa onboard girişe tak dene.
Ekranda mouse varsa eğer CTRL-shit-ESC kombinasyonunu dener misinn görev yöneticisi gelirse Windows gezgini yeniden başlat yoksa yeni görev çalıştırdan explorer.exe yapman gerek.
Bunların hiçbiri olmadımı açmdan önce Windows tuşu +b tuşuna bas.
Bu adımları dener misin rica etsem.

Hocam kusura bakmayın ama bu konularda biraz bilgisizim YouTube nasıl yapılacağına dair video varsa atar mısınız?

Hocam kusura bakmayın ama bu konularda biraz bilgisizim YouTube nasıl yapılacağına dair video varsa atar mısınız?

Şimdi hocam
Kasa tarafında en altta girişler var orada kablo takılımı yoksa
Ekrandan kasaya gelen kabloyu aşağı girişe takmayı dene eğer olursa sorun çözülmüştür
Eğer olmazsa sana atacağım videoyu izle orada dediğim kombinasyonu yapman lazım CTRL-Shift-ESC tuşlarına aynı anda basman gerekiyor açılıcak olan ekranda nasıl işlem yapıcağın görülücektir zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
tam aradığın video olabilir.

Şimdi hocam
Ekrandan kasaya gelen kabloyu aşağı girişe takmayı dene eğer olursa sorun çözülmüştür
Eğer olmazsa sana atacağım videoyu izle orada dediğim kombinasyonu yapman lazım CTRL-Shift-ESC tuşlarına aynı anda basman gerekiyor açılıcak olan ekranda nasıl işlem yapıcağın görülücektir zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kabloların hepsi sorunsuz takılı ekran açılmıyor ki bu videodaki işlemleri yapayım.
Şimdi hocam

Zaten konuda yapamadığım yazıyor.

Son düzenleme:
Kabloların hepsi sorunsuz takılı ekran açılmıyor ki bu videodaki işlemleri yapayım.

Zaten konuda yapamadığım yazıyor.

CTRL alt del yerine CTRL+Shift+ESC yapmanı istedim senden. Direk görev yöneticisini açar. Eğer açabiliyorsan oradaki işlemleri yapabilirsin açamıyorsan geçmiş olsun servise gidecek kasa. ya da diski harici olarak formatlıcan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı