DeliVahit Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 Sistem optimizasyonu için Webtekno'dan CMD kodları yazmıştım, bilgisayarımı yeniden başlattım ve ekran gelmiyor siyah ekran oluyor. Dosya Ekleri IMG_20230210_203406.jpg 156,8 KB · Görüntüleme: 64
Sistem optimizasyonu için Webtekno'dan CMD kodları yazmıştım, bilgisayarımı yeniden başlattım ve ekran gelmiyor siyah ekran oluyor.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 10 Şubat 2023 #11 DeliVahit dedi: Sistem optimizasyonu için Webtekno'dan CMD kodları yazmıştım, bilgisayarımı yeniden başlattım ve ekran gelmiyor siyah ekran oluyor. Genişletmek için tıkla... Bilginiz olmadan kod yazarsanız böyle şeylerin olması kaçınılmazdır.Keşke bir bilgisayarcıya götürmeyi deneseydiniz.Umarım çözümü bulursunuz. Artı 0 Eksi
DeliVahit dedi: Sistem optimizasyonu için Webtekno'dan CMD kodları yazmıştım, bilgisayarımı yeniden başlattım ve ekran gelmiyor siyah ekran oluyor. Genişletmek için tıkla... Bilginiz olmadan kod yazarsanız böyle şeylerin olması kaçınılmazdır.Keşke bir bilgisayarcıya götürmeyi deneseydiniz.Umarım çözümü bulursunuz.
KS KS DeliVahit Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #12 tequila sunset dedi: Hocam 5 kere etiketleyince saldıraya uğradım sandım . Genişletmek için tıkla... Buga girdi pardon Artı 0 Eksi
tequila sunset dedi: Hocam 5 kere etiketleyince saldıraya uğradım sandım . Genişletmek için tıkla... Buga girdi pardon
T TANER006 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.106 Çözümler 4 10 Şubat 2023 #13 PolterGeist dedi: Bilginiz olmadan kod yazarsanız böyle şeylerin olması kaçınılmazdır. Keşke bir bilgisayarcıya götürmeyi deneseydiniz. Umarım çözümü bulursunuz. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranını gördüğü için sorun yok. Formatı basar kurtulur. Artı 0 Eksi
PolterGeist dedi: Bilginiz olmadan kod yazarsanız böyle şeylerin olması kaçınılmazdır. Keşke bir bilgisayarcıya götürmeyi deneseydiniz. Umarım çözümü bulursunuz. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranını gördüğü için sorun yok. Formatı basar kurtulur.
KS KS DeliVahit Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #14 TANER006 dedi: BIOS ekranını gördüğü için sorun yok. Formatı basar kurtulur. Genişletmek için tıkla... İçindekileri almak için güvenli başlatma ve başlangıç onarım denedim olmadi başka çözüm varmıdır Artı 0 Eksi
TANER006 dedi: BIOS ekranını gördüğü için sorun yok. Formatı basar kurtulur. Genişletmek için tıkla... İçindekileri almak için güvenli başlatma ve başlangıç onarım denedim olmadi başka çözüm varmıdır
T TANER006 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.106 Çözümler 4 10 Şubat 2023 #15 DeliVahit dedi: İçindekileri almak için güvenli başlatma ve başlangıç onarım denedim olmadi başka çözüm var mıdır? Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkarıp başka bilgisayara harici bağlayıp bilgilerini alabilirsin. Fotoğraf video vb. Artı 0 Eksi
DeliVahit dedi: İçindekileri almak için güvenli başlatma ve başlangıç onarım denedim olmadi başka çözüm var mıdır? Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkarıp başka bilgisayara harici bağlayıp bilgilerini alabilirsin. Fotoğraf video vb.
KS KS DeliVahit Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #16 TANER006 dedi: HDD'yi çıkarıp başka bilgisayara harici bağlayıp bilgilerini alabilirsin. Fotoğraf video vb. Genişletmek için tıkla... SSD var bir tane onun içinde de geçerli mi Artı 0 Eksi
TANER006 dedi: HDD'yi çıkarıp başka bilgisayara harici bağlayıp bilgilerini alabilirsin. Fotoğraf video vb. Genişletmek için tıkla... SSD var bir tane onun içinde de geçerli mi
T TANER006 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.106 Çözümler 4 11 Şubat 2023 #17 Ha SSD ha HDD fark etmez. Artı 0 Eksi