Çözüldü Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

• Konuyu başlatan Raqqh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 884
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Raqqh

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma yeni SSD taktım ve açtığımda bu ekranda kalmaya başladı neden olduğunu bilmiyorum bir bilginiz var mı?

20250129_210951.jpg

Aldım ve direk taktım sadece hiçbir işlem yapmadım fazlada bilgim yok açtığım konuda sadece tak ve keyfine bak demişlerdi en son.

İçinde işletim sistemi olmadan bilgisayar nasıl açılacak hocam? İnternetten Windows kurulum videolarını izleyin zor iş değil yeni diski taktığınızda bilgisayar bu yüzden açılmıyor.

İçinde işletim sistemi olmadan bilgisayar nasıl açılacak hocam? İnternetten Windows kurulum videolarını izleyin zor iş değil yeni diski taktığınızda bilgisayar bu yüzden açılmıyor.

Eski disk burada bir işime yararmı yoksa nasıl yapacağım link atabilir misiniz bilgi için?

Eski disk burada bir işime yararmı yoksa nasıl yapacağım link atabilir misiniz bilgi için?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski diski takıp bilgisayarı açın, ISO dosyasını indirin, USB belleğe yazdırın sonrasında eskisini çıkartıp yenisini takın ve kurulumu yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski diski takıp bilgisayarı açın, ISO dosyasını indirin, USB belleğe yazdırın sonrasında eskisini çıkartıp yenisini takın ve kurulumu yapın.

Hocam ekran kartı sürücüleri oyun dosyaları eski SSD'nin icinde bulunuyor anlasilan yenisine Windows kurdugumda dosyalar eskisinde kalacak gidecek o zaman komple formatlayıp her şeyi yeniden kurmam daha mantıklı olacaktır değilmi.

Hocam ekran kartı sürücüleri oyun dosyaları eski SSD'nin icinde bulunuyor anlasilan yenisine Windows kurdugumda dosyalar eskisinde kalacak gidecek o zaman komple formatlayıp her şeyi yeniden kurmam daha mantıklı olacaktır değilmi.
Evet dediğiniz gibi eskisinde kalıcak. Bununla alakalı klonlama yöntemi vardı fakat onun nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok maalesef. Eski diskteki verileri yenisine aktarıyordu galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı