Eski olan SSD'yi taktığımda düzeldi yeni aldığım SSD ile ilgili bir sorun sanırım.
Eski olan SSD'yi taktığımda düzeldi yeni aldığım SSD ile ilgili bir sorun sanırım.
Tamamdır düzeldiyse ve eğer yardımcı olduysak ne mutlu bize iyi günler iyi akşamlar hocam dikkat et kendine.
Yeni aldığınız SSD 2. el mi?
Windows kurdunuz mu hocam yeni diske?İyi akşamlar teşekkürler.
Hayır ama yenisi takılıyken o ekranda kalıyor ve eskisiyle çalışıyor ne yapacağım hakkında fikrim yok.
Windows kurdunuz mu hocam yeni diske?
Aldım ve direk taktım sadece hiçbir işlem yapmadım fazlada bilgim yok açtığım konuda sadece tak ve keyfine bak demişlerdi en son.
İçinde işletim sistemi olmadan bilgisayar nasıl açılacak hocam? İnternetten Windows kurulum videolarını izleyin zor iş değil yeni diski taktığınızda bilgisayar bu yüzden açılmıyor.
Eski disk burada bir işime yararmı yoksa nasıl yapacağım link atabilir misiniz bilgi için?
Eski diski takıp bilgisayarı açın, ISO dosyasını indirin, USB belleğe yazdırın sonrasında eskisini çıkartıp yenisini takın ve kurulumu yapın.
Evet dediğiniz gibi eskisinde kalıcak. Bununla alakalı klonlama yöntemi vardı fakat onun nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok maalesef. Eski diskteki verileri yenisine aktarıyordu galiba.Hocam ekran kartı sürücüleri oyun dosyaları eski SSD'nin icinde bulunuyor anlasilan yenisine Windows kurdugumda dosyalar eskisinde kalacak gidecek o zaman komple formatlayıp her şeyi yeniden kurmam daha mantıklı olacaktır değilmi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.