Bilgisayar sürekli KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

altaybond40

Hectopat
Makaleler
1
RAM
4GB DDR3
SSD veya HDD modeli
Samsung marka 500GB HDD
Ekran kartı
Nvidia 750ti
Anakart
Ecs G41t-m7
İşlemci
İntel Q9300
Bilgisayar sürekli mavi ekran veriyor, bilgisayarı açıyorum biraz kullanıyorum 5 dakika falan, bazen 2-3 dakika da bir mavi ekran veriyor. Sonra hemen mavi ekran, mavi ekran geliyor. Yeniden başlatıyor sonra yine geliyor tekrar reset atıyor, sürekli böyle devam ediyor. Sadece mavi ekran alıyorum başka bir sorun yok.

Mavi ekranda yazan hatalar;
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE(çoğunlukla bu hata geliyor)

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

Bilgisayar sürekli mavi ekran veriyor, bilgisayarı açıyorum biraz kullanıyorum 5 dakika falan, bazen 2-3 dakika da bir mavi ekran veriyor. Sonra hemen mavi ekran, mavi ekran geliyor. Yeniden başlatıyor sonra yine geliyor tekrar reset atıyor, sürekli böyle devam ediyor. Sadece mavi ekran alıyorum başka bir sorun yok.

Mavi ekranda yazan hatalar;
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE(çoğunlukla bu hata geliyor)

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Ekran kartınızı DDU ile kaldırıp güncelini yükleyin. Ve RAM'ınızı test edin.

Minidump dosyasını paylaşır mısınız?

Ekran kartınızı DDU ile kaldırıp güncelini yükleyin. Ve RAM'ınızı test edin.

Minidump dosyasını paylaşır mısınız?
Ekran kartı driveri yok bile, sıfırlayıp Windows 10 kurdum internetten ekran kartı driver yüklemeye çalışıyorum mavi ekran verdi. Windows un kendi kurduğu driveri yüklü. Diğer dediğiniz RAM testini ve minidump u nasıl yapicagim

Ekran kartı driveri yok bile, sıfırlayıp Windows 10 kurdum internetten ekran kartı driver yüklemeye çalışıyorum mavi ekran verdi. Windows un kendi kurduğu driveri yüklü. Diğer dediğiniz RAM testini ve minidump u nasıl yapicagim
Mavi ekran yediğinizde Windows nereye kuruluysa o diske depolanıyor.

Diskiniz>Windows>Minidump.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı