Bilgisayar takıldı ve hiçbir işlem yapılmıyor

Arda_Tasdemir

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda hiçbir şey yapamıyorum. Mesela görev yöneticinden uygulama kapa diyorum kapatmıyor. Kapat diyorum, olmuyor. Şu an da yeniden başlat dedim hala ekranda takıldı kaldı. Ne yapacagımı bilmiyorum.

Üzgünüm ama kendi kendine silinebiliyor ☺️.

Ya da Windows'un dosyaları da zarar görmüş olabilir.

Düzeltiyorum durduk yere silinen bir şey değil Windows dosyaları da zarar gördüyse sistem ya açılmaz ya da yavaş çalışır.

CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow yazıp yeniden başlatmayı dener misiniz belki Windows'un bazı dosyaları bozulmuştur.

Sistemi kontrol edemiyor hocam arkadaş.

Hocam bilgisayar AA dur birdenbire driverlarımı sileyim demez veya Windows dosyası hasar görmüşse program belirli bir hata verir veya sistem yavaş çalışır neyine katılmıyorsunuz?

Windows 7'de kendi kendine driverları silebiliyor, ve yavaş çalışır, bu doğru ama Windows dosyaları hasar gördüğünde programları açmaz ve PC açılmayabilir ve Windows açılma ekranında kalır hep.

Windows 7'de kendi kendine driverları silebiliyor, ve yavaş çalışır, bu doğru ama Windows dosyaları hasar gördüğünde programları açmaz ve PC açılmayabilir ve Windows açılma ekranında kalır hep.
Windows 7 kaç sene öncesinin işletim sistemi, şimdiyle karşılaştırmak anlamsız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı