Bilgisayar Takılma Sorunu

Literary.

Megapat
Daha fazla  
Beyler ben bilgisayarı 2-3 gün önce toplattım. Oyunları Ultra ayarlarda oynayabiliyorum hiç bir takılma olmuyor ama Google Chrome veya Mozilla Firefox ile internette dolaşırken takılmalar oluyor. Mesela Google'a bir şey yazıp aynı anda da yeni bir pencere açtığımda donuyor bilgisayar. Donanımdan olacağını sanmıyorum çünkü oyun oynarken en ufak bir takılma bile yok. Nasıl çözebilirim sorunumu?

Denediğim yollar:
  • Bilgisayarı KIS ile tarattım Google Chrome'da bazı virüsler buldu ama takılma geçmedi.
  • ADW Cleaner ile tarattım o da Google Chrome'da bir şey buldu sildim ama yine düzelmedi.
Sistemim:

İşlemci: AMD FX 6300
Anakart: MSI 970A-G43
SSD: Kingston 120 GB
Harddisk: WD 1TB
Ekran Kartı: Sapphire R9 280 DUAL-X
Güç Kaynağı: 80+ 750W

Son düzenleyen: Moderatör:
Firmware güncellemen SSD ile ilgili aldığın hataları vb. şeyleri, mavi ekran sorunlarını azaltırsın. Nasıl güncelleyeceğine gelirsek:
http://media.kingston.com/support/downloads/SV300S3_525_FWUpdateProcedure_013014.pdf
Burada nasıl güncelleyeceğin resimli gösterilmiş. SSD diskini seçip update yapacaksın. Ancak sistem kurulu olduğu için hata verebilir Eğer hata veririse HDD'ye Windows sistem kurup oradan güncelle.

Kaspersky'ı kapatıp birde dene. Eklentilerini de kapat.
Firmwareyi de yakın zamanda güncelle.

Kaspersky'ı sildim, eklentim yok, firmwareyi de güncelleyemedim firmware download diyor bekliyorum yarım saat indirmiyor. Bir de bu hata sadece mozilla ve chrome'da oluyor. 2 gündür internet explorer'dan giriyorum takılma falan yok.

İkisini değil. Sadece birini devre dışı bırak. Eğer onda düzelmezse diğerini devre dışı bırak, önceki kapattığını aç.

Yine aynısın yaptı. Bir de bu dediğim olay olunca görev çubuğunun sağ tarafı gözükmüyor ve Windows 8'in başlat tuşuna tıklanmıyor. Mecbur restart atmak zorunda kalıyorum bilgisayara. Acaba Google chrome'da ki eklentiler yapıyor olabilir mi?

asds.jpg

Yukarıda ayrıntılara tıkla ve flash playerın içinde 2 dosyadan birini devre dışı bırak, diğeri açık kalsın.
Chrome pdf reader ve dediğim flash player hariç hepsini devredışı bırak.

Attığın konuda ki flash player'i indirdim öncekini devre dışı bıraktım ve dediklerin hariç diğerlerini de devre dışı bıraktım inşallah kurtulurum artık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı