Bilgisayar tamircisi anakart kutusunu kaybetmiş

Anakart vs değişimi yaptırırken neden yanında değildin ki be kardeşim. İnternetten falan izleyerek kendi başına da yapabilirdin. Bozuk kırık çıkık olmadığı sürece bence bu zamanda hiçbir tamirciye gitmemelisin. Gidersen dahi adama bırakıp gitmemelisin başında beklemen gerekir. Yazık olmuş.

PC formatlamayi bilmezdim tamirciye götürdüm adam 500GB SSD'ye göz dikti hocam neymiş sağlığı %2 kalmış eve gidip kendim baktım sağlığı %98 deydi :D bu devirde inanmayin böyle dolandırıcılara YouTube'dan baka baka bile yaparsin.

Öncelikle sıfır anakarta bozuk demesi şüpheli. Anakart kutusunu neden atıyor, onu da anlamadım. Anakartı nereden aldın? Genelde kutusu ile değişim ya da iade isterler.
Hepsiburada dan aldım adamdan da anakartımı geri aldım ama kasa hâlâ orada ben eğer ki kutusu olmadığı için değişim yapmaz iseler o bilgisayar tamircisi ne ne yapabilirim.

Geçmiş olsun adam anakarta çökmüş. Tanıdık sözü geçen birisini tanıyorsan ona git. Anca öyle alırsın anakartı.

Ben bunu hukuki yol ile çözebilir miyim peki.

Hepsiburada dan aldım adamdan da anakartımı geri aldım ama kasa hâlâ orada ben eğer ki kutusu olmadığı için değişim yapmaz iseler o bilgisayar tamircisi ne ne yapabilirim.

Ben bunu hukuki yol ile çözebilir miyim peki.
Polise git durumu anlat eğer insaflı polis ise yardım eder onun haricinde pek bir şey olmaz hukuki olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı