Bilgisayar tamirden geldikten sonra nasıl kullanılmalı?

JudgeDgn

Centipat
Bilgisayarımın güç kaynağında sorun vardı ve tamirde 30 gün civarı durdu. Bilgisayar elime ulaştı, bir şey yapmam gerekiyor mu? İçim biraz rahat değil. Bilgisayar yavaş açılıp kapandığından format atmak falan istediler fakat ben istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımın güç kaynağında sorun vardı ve tamirde 30 gün civarı durdu. Bilgisayar elime ulaştı, bir şey yapmam gerekiyor mu? İçim biraz rahat değil. Bilgisayar yavaş açılıp kapandığından format atmak falan istediler fakat ben istemedim.
Garanti veya resmi yer dışında bir yere götürdüyseniz parça kontrolü yapın. Çalındımı diye.

PSU için ise OCCT üzerinde 3V, 5V, 12V kanallarının test edebilirsiniz. Furmark veya oyun açarakta yükte test yapabilirsiniz. OCCT'nin PSU testide var ama çok uzun süre bırakmayın, çok ağır bir test.

Garanti veya resmi yer dışında bir yere götürdüyseniz parça kontrolü yapın. Çalındımı diye.

PSU için ise OCCT üzerinde 3v, 5v, 12v kanallarının test edebilirsiniz. FurMark veya oyun açarakta yükte test yapabilirsiniz. OCCT'nin PSU testide var ama çok uzun süre bırakmayın, çok ağır bir test.

Garanti kapsamı içerisindeydi paketi açarken gördüm kasanın temperli camı tuzla buz olmuş bu halde ne yapabilirim bir bilginiz var mı?

Garanti kapsamı içerisindeydi paketi açarken gördüm kasanın temperli camı tuzla buz olmuş bu halde ne yapabilirim bir bilginiz var mı?
Şikayetçi olacaksınız. Bizzat böyle bir durum yaşamadım ama garanti firmasını ve kargo firmasını arayıp durumu anlatıp, şikayetçi olacağınızı bildirin. Ayrı bir konu açarsanız Hukuk tarafında bilgili arkadaşlar yardımcı olur herhalde. THH'de başvura bilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı